| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
10 dolara |
Odgovori
|
| Korisnik | |
STEPPENWOLF
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
vic majstor Pridružen: 19.Rujan/Sep.2008 Lokacija: Crailsheim Status: Offline Points: 2952 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: 10 dolaraObjavljeno: 15.Studeni/Nov.2008 u 14:58 |
|
Muž i žena došli u neki luksuzan hotel, sede u baru i vide jednu jako
zgodnu devojku. - Baš je zgodna ona tamo ... šteta što je kurva – kaže muž. - Sram te bilo, kako možeš da govoriš za tu finu devojku takve stvari... - Ma, kurva je, sto posto! - Ma nije – žena tvrdi. - Evo, dokazaću ti. Kreni polako do naše sobe, a ja ću je pokupiti i dovesti. Uđi pre nas u spavaću sobu, sakrij se negde i slušaj... I tako, sedi žena skrivena iza zavese, kad muž dovodi devojku... - Dobro, kaže ona, kod mene se plaća unapred, to je 100 dolara na sat. - Uh, pa to je puno para, nemam toliko... - Pa koliko bi dao... - Šta ja znam, imam samo 10 dolara. - Onda ne znam što si me uopšte zvao, kaže kurva i besno izađe na vrata. Posle nekog vremena, muž i žena se vratili u bar, sede i pričaju, kad kurva prolazi pored njih i dobacuje: - Eto vidiš šta dobiješ za 10 dolara! |
|
|
Nisi beskoristan...uvijek možeš poslužiti kao loš primjer...
Nekim ljudima je uzaludno pružati ruke.Oni ni sa svojima ne znaju sta će.... |
|
![]() |
|
bArCaFaN
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
FoLLoW tHe leAdeR Pridružen: 30.Svibanj/May.2007 Lokacija: Serbia Status: Offline Points: 1830 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Studeni/Nov.2008 u 20:07 |
![]() |
|
|
deUs eSt hOMo
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |