Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Max Payne (2008)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Max Payne (2008)

Max Payne

Max Payne (2008)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Max Payne

Godina:

2008

Žanr:

drama, kriminalistički, misterij, akcija, triler

Trajanje:

100 min

Režija:

John Moore

Scenarij:

Sam Lake
, Beau Thorne

Glavne uloge:

Mark Wahlberg
  >  Max Payne
Chris O'Donnell
  >  Jason Colvin
Beau Bridges
  >  BB Hensley
Mila Kunis
  >  Mona Sax
Donal Logue
  >  Alex Balder
Kate Burton
  >  Nicole Horne
Nelly Furtado
  >  Christa Balder
Joel Gordon
  >  Owen Green
Rothaford Gray
  >  Joe Salle
Jamie Hector
  >  Lincoln Deneuf
Ludacris
  >  Jim Bravura
Amaury Nolasco
  >  Jack Lupino
Andrew Friedman
  >  Trevor
Olga Kurylenko
  >  Natasha
Marianthi Evans
  >  Michelle Payne

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Max Payne (2008)
    Objavljeno: 15.Studeni/Nov.2008 u 00:49

MAX PAYNE, 2008.
(SAD)

Žanr: Akcija
Trajanje: 100 min

Glavne uloge:
Mark Wahlberg
Mila Kunis
Beau Bridges
Chris "Ludacris" Bridges
Olga Kurylenko
Chris O'Donnell

Scenario: Beau Thorne, Sam Lake (video igrica)
Režija: John Moore (Behind Enemy Lines, 2001.)

Sinopsis:
DEA agent (Mark Wahlberg) i plaćeni ubica (Mila Kunis), vođeni željom za osvetom zbog ubistava svojih voljenih, udružuju snage u pokušaju da reše seriju ubistava u Njujorku. Da stvari budu komplikovanije, na tragu im se nalaze policija, mafija i nemilosrdna korporacija.

Ovo sigurno niste znali:
- Reditelj John Moore je rekao da je pokušao da udovolji zahtevima fanova koliko god je to bilo moguće.
- Mark Wahlberg navodno nikad nije igrao video igricu jer nije želeo da postane ovisnik, i osećao je da ga je scenario dovoljno povezao sa pričom.
- Film je prvobitno imao R rejting, nakon čega je reditelj John Moore izbacio nekoliko scena kako bi film mogao da dobije PG-13 rejting.
- James McCaffrey koji pozajmljuje glas Maxu Payneu u igrici, pojavljuje se u filmu kao FBI agent.

Lokacije snimanja:
Bay Station - 64 Bloor Street West, Toronto, Ontario, Canada
Hamilton, Ontario, Canada
Toronto, Ontario, Canada
Union Station, Toronto, Ontario, Canada
Yorkville, Toronto, Ontario, Canada

Ažurirao icemaher - 29.Prosinac/Dec.2009 u 17:01
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
vincent84 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj vincent84 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Prosinac/Dec.2008 u 22:48
Vazi za najdebilniji film ove godine!!!
filmske-radosti.com
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Prosinac/Dec.2008 u 23:11
Jesi li gledao Transporter 3? Siguran sam da nisi. 
Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Prosinac/Dec.2008 u 23:24
Ja nisam još pogledao ni jedan ni drugi ali ne mogu to biti loši filmovi...   
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Prosinac/Dec.2008 u 23:28
Meni je Max Payne skroz OK film. U životu nisam ni video igricu, a kamoli da sam je igrao, tako da sam ovo gledao samo kao film...
A Trasporter 3 - e to je krš kako god ga okrenuo!!!
Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Prosinac/Dec.2008 u 23:31
A skinut ću ga kad dođe dvdrip i pogledati prije toga 1 i 2 dio pa ću vidjet,ali očekujem dobar film...    
Na vrh
Bebinjo View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
beb@ch

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bebinjo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Prosinac/Dec.2008 u 00:00
Originalno postovano od strane darije darije piše:

Meni je Max Payne skroz OK film. U životu nisam ni video igricu, a kamoli da sam je igrao, tako da sam ovo gledao samo kao film...
A Trasporter 3 - e to je krš kako god ga okrenuo!!!

e vidiš lega u tome i je velika razlika..igrica je fenomenalna,u njoj je sve lijepo objašnjeno iz levela u level kao strip zašto kako i zbog čega..dok su u filmu sve to upropastili i uopće nisu išli po tom redosljedu,,jedino što veže igricu i film je to da se on ide osvetit zbog umorstva njegove žene i djeteta..
apsolutni promašaj godine!!
Na vrh
UsualSuspect View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj UsualSuspect Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Prosinac/Dec.2008 u 00:03
Slažem se. Kada sam video ko glumi Džima Bravuru, sve mi je bilo jasno

Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Prosinac/Dec.2008 u 00:09
Onda imam sreće pošto nisam igrao tu igricu...    
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Prosinac/Dec.2008 u 00:22
Da, zato sam i rekao da će se ljudima koji nemaju veze sa igrom, film najverovatnije skroz svideti, a da će se oni drugi gnušati...
Na vrh
joya View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj joya Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Prosinac/Dec.2008 u 00:28
Ja sam davno prešao oba dijela Max Payne-a i malkice se sjećam da se oba završe na jedan skoro identičan način.

I slažem se sa komentarom iznad mog, ko nije igrao igricu neka poigra i da onda komentar a film i nije nešto koliko su ga najavljivali ali nije ni za bacit.
Moja ocjena je 5/10
Nije ko što nije, jer da jeste bilo bi, a nije!
Na vrh
dj.mr.schultz View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dj.mr.schultz Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Sijecanj/Jan.2009 u 14:55
Film nisam gledao moram negde da ga nadjem i skinem ali igrica je zato fenomenalna!
Rad Oslobadja !!!
Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Ožujak/Mar.2009 u 15:58
Pogledao sam ga, meni je ovaj film sasvim ok, i više od toga, jako dobar film (samo da napomenem da nisam nikada tu igricu igrao, možda mi se i zato film toliko svidio)Smile
Na vrh
blackpearl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Ožujak/Mar.2009 u 17:57
meni zao sto izgubih sat i po na ovo sranjce. To sam i ocekivala i opet pogledah :smajlikojiudaraglavomuzid:
Definitivno vise ne gledam nista s Valbergom

Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Ožujak/Mar.2009 u 18:11
Originalno postovano od strane Vedder Vedder piše:

Definitivno vise ne gledam nista s Valbergom
Jedino sto cu gledati s Mark Wahlberg-om, bice za 2 godine: The Brazilian Jobsmile46
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Ožujak/Mar.2009 u 19:59
Meni je Valberg ok glumac i ima da ga gledam i dalje
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Ožujak/Mar.2009 u 20:06
Hehe, pogresno sam napisao, pa da se ispravim, ima Mark dosta dobrih filmova, mislio sam na sledeci njegov film koji cu da pogledam ce biti taj The Brazilian Job.
Inace ovaj film sam vec komentirao u Dnevniku, ne dopada mi se jer ima nekih stvari kojih nije bilo u igrici(mislim na onog Jack Lupino) koji je kao neki duh, andjeo ili ko zna sta. Igrica je bila cista akcija/triler, a ovo u filmu mi lici na sci fiLOL.... Jbg, takav sam, mrzim sve sto mi izgleda ne-realisticno...
Na vrh
ELLA-RI View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ELLA-RI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Lipanj/Jun.2009 u 22:27
SVIDIO MI SE MAX PAYNE
Na vrh
AgentHyPo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AgentHyPo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Studeni/Nov.2019 u 19:25
Kratko da kažem film nije loš a imao sam tak i tak loša očekivanja. Ja sam fan CGI Demon i Andjela tako da je meni film bio dobar . Onako Mešavina Die Hard i Taken.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,516 sekundi.