Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Hardware
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Firmware za Pioneer Dvd Recorder
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Firmware za Pioneer Dvd Recorder

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Firmware za Pioneer Dvd Recorder
    Objavljeno: 13.Studeni/Nov.2008 u 23:16
Evo ovako,imam DVD Recorder Pioneer DVR 433-H.
Ali na njemu ne mogu gledati divx filmove.Dali možda netko zna dali ima i gdje za skinuti firmware za taj uređaj da bi mogao gledati divx filmove i da mi prikazuje titlove...

Molim pomoć i hvala unaprije...     
Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Studeni/Nov.2008 u 00:03
Zar nitko nezna ništa o tome?

Molim vas pomozite mi...   
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Studeni/Nov.2008 u 00:14
pogledaj na google upisi DVD Recorder Pioneer DVR 433-H firmware i trazi... idi na pioneer sajt i tamo trazi neki update
Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Studeni/Nov.2008 u 00:24
Pa gledao sam tamo i našao neki ali nigdje ne piše da je za divx taj firmware...

Šta ne postoji negdje gdje bi to mogao vidjeti?   
Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Studeni/Nov.2008 u 13:32
I dali mi netko može reći dali postoji kakav firmware ili nešto slično da na ovom playeru mogu gledati divx?

Stvarno bi mi trebala pomoć...neznam koga da pitam...   
Na vrh
blackpearl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Studeni/Nov.2008 u 13:46
a zasto nme pitas u radnji gde si kupio?

Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Studeni/Nov.2008 u 13:54
Šta misliš da bi mi oni mogli to riješit?

Ovaj moj dvd recorder ima gotovo sve,samo za divx nema što mi nikako nije jasno,pa se nadam da postoji rješenje za to i naravno za titlove...
Čuo sam da se takav firmware može i negdje na netu skinut ali neznam gdje jer onaj na stranici od pionerra to ne nudi...
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Studeni/Nov.2008 u 14:18
meni je cudno sto ne podrzava divx, jedino ako je neki stariji model...
Pa vidi s njima ako ti nisi nista nasao na netu, nista ne kosta da pitas

Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Studeni/Nov.2008 u 14:23
trebao si da upises kao sto sam ti rekao:
DVD Recorder Pioneer DVR 433-H firmware
i ti izadje ovaj sajt:

http://www.pioneer.eu/eur/content/support/support/update/DVR.html

gde imas da odaberes ovo:

DVR-433H
DVR_433H.zip
size: 8981 KB
Use these download instructions.

dalje ne znam kako treba.
Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Studeni/Nov.2008 u 14:35
Ma to sam i skinuo ali taj firmware mi ne donosi mogućnost da gledam divx-e na playeru.

P.S.I meni je jako čudno da nema za divx jer nije do jako star model a i puno je koštao...a neki playeri koji su 5 puta jeftinij od ovg imaju mogućnost za divx...
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Studeni/Nov.2008 u 14:59
zato sto ti skupi playeri su pravljeni bas za DVD filmove dok ti jeftiniji anonimus za divx
Ako ne moze kupi neki jeftini player ovde ima i za 30eura

Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Studeni/Nov.2008 u 15:05
A vidjeti ću još, pitati ću i tamo gdje sam ga kupio ali sumnjam da će oni išta moći napraviti...

Ako netko slučajno sazna da postoji nekakav firmware za gledanje divx-a koji mi treba zamolio bih ga da ovdje stavi link ili neka mi pošalje na PM...
Unaprijed hvala...    
Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Studeni/Nov.2008 u 15:11
Na donjem linku mozes vidjeti da Pioneer DVR 433-H
NE podrzava divx, tako da nikakav firmware ne moze pomoci:

http://www.videohelp.com/dvdrecorders?DVDname=Pioneer+DVR+433-H&Submit=Search&hdsize=Any&dvdportable=&dvdchanger=&dvdtv=&orderby=Name&hits=50&Search=Search
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Studeni/Nov.2008 u 15:22
A šta onda može pomoći,jel postoji ikakva mogućnost da na tom Playeru gledam divx?   
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.