Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Cd Mediji-kvaliteta
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Cd Mediji-kvaliteta

Odgovori Odgovori Stranica  <12
Korisnik
Poruka
livada View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj livada Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Ožujak/Mar.2004 u 22:42
Originalno postovano od strane rhymerator rhymerator piše:

[QUOTE=BasMar]Koliko sam čuo tj. pročito Taiyo Yuden su jedini koji se prže na 52 bez problema.QUOTE]

Ja przim i Verbatim-e na 52x, iako imaju stampano 48x i deklarisano...i ni jedan nema greske

Pa kolko znam verbatum  najcesce i koristi taiyo yuden medije barem verbatum onaj skuplji :)

Na vrh
livada View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj livada Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Ožujak/Mar.2004 u 22:48

Originalno postovano od strane toknezev toknezev piše:

@ Livada Ona trgovina na koju si nas uputio, ono su veleprodajne cijene te kad te upute na maloprodajne partnere, čak su i skuplji od ostalih.

Da jesu skuplji al kvaliteta se i placa. Neznam posto vi nabavljate verbatum al 200kn plus pdv nije puno novaca za NAJBOLJI medij na svijetu po vecini nezavisnih tesera. Verbatum nije za usporedbu jer verbatum koristi takodjer te iste medije u  vecini slucajeva. Znaci ako oces cd-e koji valja od ovog bolji neces nac i to za vrlo pristojnu cijenu. Mozemo mi pricat da princo radi savrseno . Da radi al samo sa data podacima. Svi koji misle da koriste dobre medije nek snime 52* ili 48* audio i to neka posle poslusaju pa ce znat o cemu ja pricam. Molio bih da nakon toga i spomenu kolko su platili medij a bilo bi lijepo i da upotrijebe cdinfo i procitaju koji je medij u pitanju jer verbatum kao i masa ostalih medija u biti ne koriste svoje medije nego ih samo stancaju.

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,125 sekundi.