| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
e ovo je nesto novo |
Odgovori
|
Stranica <12 |
| Korisnik | |
Sentinel
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Master translator
Walking Time-Bomb Pridružen: 30.Studeni/Nov.2006 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 2736 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.Studeni/Nov.2008 u 13:19 |
![]() e svaka cast vise nema rasprave, napisah mu da ide naspam listu, a sve sto ima za rec dobrodosao je na forum ![]() |
|
|
Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se OVDJE
|
|
![]() |
|
luka0037
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Zakeralo Pridružen: 04.Ožujak/Mar.2008 Lokacija: Krusevac Status: Offline Points: 6630 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.Studeni/Nov.2008 u 13:31 |
|
e cudace svaka ti je ko njegoseva
sentinel ne se potresas za druge sajtove vazda ima provokatora koji ce zarad malo paznje da kenjaju i prozivaju ljude dobro ti nama doso u kafance a pusti cobane nek kenjaju i daju mu po erekciji tako kad ne mogu drugacije pa nemaju ni svi forumi kafance pa i za to prozivaju al mogu samo da zavide |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
darije
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Infernal Affairs Pridružen: 16.Veljaca/Feb.2005 Status: Offline Points: 38972 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Studeni/Nov.2008 u 11:42 |
E vidiš sad mogu i da umrem!!!! Zaista mi je drago što ovo čujem. kada bi neko odavde to rekao, iskren da budem, ne bih shvatio ozbiljno, jer je čovek subjektivan, ali ovako, objektivno - to je već nešto!!! Izuzetno mi je drago što neko "sa stane" to kaže. Hvala ti, o "neznani junače"... i još nešto @Sentinel. nisam baš upućen u rad opensubtitles,i to kako oni funkcionišu po pitanju saradnje sa drugim sajtovima, ali ako ti moja pomoć, kao administratora na divx-titlovima, treba - tu sam. ![]() @Čudak: mi te volimo (mislim "svi mi isti na titlovima") ![]() |
|
|
|
![]() |
|
BELI
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Uploader
OZNA SVE DOZNA Pridružen: 01.Listopad/Oct.2005 Status: Offline Points: 2881 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Studeni/Nov.2008 u 21:12 |
|
Slusaj Senti, sledeci put mu posalji odgovor , kritiku, sta god na engleskom jeziku, pa nek se jebe prevodeci ga i misleci sta si hteo reci.
|
|
|
"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."
Schopenhauer |
|
![]() |
|
darije
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Infernal Affairs Pridružen: 16.Veljaca/Feb.2005 Status: Offline Points: 38972 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Studeni/Nov.2008 u 21:30 |
|
hahahaha... e baš to BELI... a još bolje, neka napiše na hrvatskom, pa nek propusti kroz neki program, prevede na engleski, pa mu tako pošalje
|
|
|
|
![]() |
|
iromafia111
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda Pridružen: 05.Ožujak/Mar.2007 Lokacija: Učkurbekistan Status: Offline Points: 72556 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Studeni/Nov.2008 u 21:32 |
Ali počni sa "F..k you, you stupid motherf...er" tako da barem nešto razumije. ![]() |
|
![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
Stranica <12 |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |