Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Zaštita divx-a
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Zaštita divx-a

Odgovori Odgovori Stranica  <12
Korisnik
Poruka
skarahas View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj skarahas Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Ožujak/Mar.2004 u 23:47

Eeeee..to je već poštenije gogosu...samo nemoj biti sebičan..eto to sam mislio..ništa zlonamjerno..pozdrav..

skarahas
Na vrh
rhymerator View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj rhymerator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Ožujak/Mar.2004 u 01:20
Ok onda...ako je zbog toga...
Na vrh
Trigy View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Trigy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Ožujak/Mar.2004 u 04:13
Originalno postovano od strane gogos gogos piše:

Hvala svima na pomoći.Upravo sam našo program.

Meni ne treba program za zastitit filmove već jackass koji smo ja i moji prijatelji snjimali.

Na tom jackassu je bilo puno razbijenih glava,ruku,nogu... pa nam nije interes da se to tek tako prži

Pozdrav

Svaka zastita se lako moze probit,mislim da ti zastita uopce nije potrebna....
Why is it when I talk to God it's called prayer, but when God talks to me it's called schizophrenia?
Na vrh
jerski View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jerski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Ožujak/Mar.2004 u 17:15
Originalno postovano od strane gogos gogos piše:

Meni ne treba program za zastitit filmove već jackass koji smo ja i moji prijatelji snjimali.
ajde,onda mogo bis stavit koju sliku sa tog jackassa,da se malo nasmijemo!!
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.