Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Potrebni prevodi...
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Potrebni prevodi...

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
snowyseja View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj snowyseja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Potrebni prevodi...
    Objavljeno: 21.Listopad/Oct.2008 u 00:44
Moze li neko da mi kaze da li ce i kada biti srpski ili hrvatski prevodi za sledece filmove:Saving God 2008,A broken life 2008,Trough the valley 2008,Stuck 2007,Ghouls 2008,The memory keepers daughter 2008,Dog gone 2008?!Unapred zahvalna!Wink
Na vrh
cudak_31177 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Listopad/Oct.2008 u 01:25
Biće.
Na vrh
bArCaFaN View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

FoLLoW tHe leAdeR

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bArCaFaN Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Listopad/Oct.2008 u 02:08
...nekad...
deUs eSt hOMo
Na vrh
snowyseja View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj snowyseja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Listopad/Oct.2008 u 13:58
Znam i ja da ce biti nekad!!!Hvala na ljubaznosti!!!!!!!!!
Na vrh
snowyseja View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj snowyseja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Listopad/Oct.2008 u 14:04
Znam i ja da bice jednog dana,uostalom nije ni bitno snaci cu se vec nekako!!!LOL
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Listopad/Oct.2008 u 14:04
Pa šta hoćeš da ti kažemo? Kako to misliš "da li će ikada biti"? Kako to bilo ko može da zna? Ja ih neću prevoditi sigurno, ali neko hoće, a to će biti kad bude.
Na vrh
snowyseja View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj snowyseja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Listopad/Oct.2008 u 16:54
Zao mi je sto sam uopste pitala bilo sta,kao sto sam i do sada sve sama naucila sto se tice kompa i interneta tako cu isto nauciti i prevode,sama cu ih sebi raditi sigurno!!!
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Listopad/Oct.2008 u 17:01
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Listopad/Oct.2008 u 20:40
ne znam baš tačno kako ide jedna kineska poslovica, ali otprilike glasi: "Nahrani gladnog jedanput, on će i sutra biti gladan ali nauči gladnog kako da gaji pirinač i pomogao si mu za ceo život"
Da ne pravim paralelu...

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.