| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Pioneer dvd / divix Player |
Odgovori
|
| Korisnik | |
deda-žika
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Active member
Pridružen: 24.Listopad/Oct.2004 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 93 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Pioneer dvd / divix PlayerObjavljeno: 11.Listopad/Oct.2008 u 11:43 |
|
Kao i kod svih drugih brandova na tržištu, svaka nova serija u sebi sadrži nešto novo i bolje nego predhodna, odnosno ona prije nje ! Kako sam u mogućnosti malo se intezivnije družit s uređajima koje prodajem, tako su mi se iskristalizirale mnoge stvari vezane za ova dva dvd playera, o kojima ćete čitat na HDtehnika.com portalu. Pioneer je izbacio na tržište svoju novu seriju dvd playera kodnih oznaka DV-X10. U toj seriji se nalaze modeli : -Pioneer dv-310
-pioneer dv-410V -Pioneer dv-510K -pioneer dv-610V Od gore nabrojenih modela jedino model dv-510K nije namjenjen našem tržištu, već istočnom tržištu. Konzultacijom sa našim uvoznikom za pioneer - HELIKOPOM, dobio sam informacije kako je moguće da će se i navedeni model, dv-510K, naći na našem tržištu do kraja godine. Model dv-510 k. se ne razlikuje puno od drugih modela iz istoimene serije, osim po funkciji karaoke. Svi modeli koriste jednake firmware, pa prema tome i naš test će se bazirati prema tome. Zapravo, moći ćete vidjeti što modeli PIONEER DV-310 i DV-410 mogu, s vašim dvd filmom, s divixom, USB-om i s vašim fotografijama.. Mnoge od vas pretpostavljam zanima kako ovi dvd reproduktori odrađuju titvove na divix filmovima. |
|
|
A . C . A . B
|
|
![]() |
|
bubba ho-tep
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole Pridružen: 03.Sijecanj/Jan.2005 Status: Offline Points: 12364 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.Listopad/Oct.2008 u 12:05 |
|
Ja imam pioneer dv600-AV, i prezadovoljan sam sa njim, ima hdmi, 1080p upscailling, dobar firmware za povećat titlove...
Koja je razlika, odn. što je poboljšano kod ovih, jer ovako na prvi pogled meni djeluju isto, odn. ništa bolje? |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |