Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Hardware
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Pioneer dvd / divix  Player
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Pioneer dvd / divix Player

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
deda-žika View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj deda-žika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Pioneer dvd / divix Player
    Objavljeno: 11.Listopad/Oct.2008 u 11:43

Kao i kod svih drugih brandova na tržištu, svaka nova serija u sebi sadrži nešto novo i bolje nego predhodna, odnosno ona prije nje ! Kako sam u mogućnosti malo se intezivnije družit s uređajima koje prodajem, tako su mi se iskristalizirale mnoge stvari vezane za ova dva dvd playera, o kojima ćete čitat na HDtehnika.com portalu.

Pioneer je izbacio na tržište svoju novu seriju dvd playera kodnih oznaka DV-X10.

U toj seriji se nalaze modeli :

-Pioneer dv-310

-pioneer dv-410V

-Pioneer dv-510K

-pioneer dv-610V

Od gore nabrojenih modela jedino model dv-510K nije namjenjen našem tržištu, već istočnom tržištu. Konzultacijom sa našim uvoznikom za pioneer - HELIKOPOM, dobio sam informacije kako je moguće da će se i navedeni model, dv-510K, naći na našem tržištu do kraja godine. Model dv-510 k. se ne razlikuje puno od drugih modela iz istoimene serije, osim po funkciji karaoke.

Svi modeli koriste jednake firmware, pa prema tome i naš test će se bazirati prema tome. Zapravo, moći ćete vidjeti što modeli PIONEER DV-310 i DV-410 mogu, s vašim dvd filmom, s divixom, USB-om i s vašim fotografijama..

Mnoge od vas pretpostavljam zanima kako ovi dvd reproduktori odrađuju titvove na divix filmovima.
Koje extenzije titla " gotivi " .. Kao i velicina titla.
Prije nego se odlucite u kupnju ovog popularnog dvd playera procitajte recenziju na linku ispod : 
http://www.hdtehnika.com/index.php?option=com_content&task=view&id=127&Itemid=69

A . C . A . B
Na vrh
bubba ho-tep View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Listopad/Oct.2008 u 12:05
Ja imam pioneer dv600-AV, i prezadovoljan sam sa njim, ima hdmi, 1080p upscailling, dobar firmware za povećat titlove...

Koja je razlika, odn. što je poboljšano kod ovih, jer ovako na prvi pogled meni djeluju isto, odn. ništa bolje?

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,157 sekundi.