Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - codec
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

codec

Odgovori Odgovori Stranica  <12
Korisnik
Poruka
pimpycom View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pimpycom Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Travanj/Apr.2004 u 00:49
Ok za Virtualdub,video st.....itd,ali gordian obuhvaca sve to....necu nikome soliti pamet ,ali mislim da je to sve na jednom mjestu sto se tice codeca,ripanja,divx-a.itd.....pozdrav.
Na vrh
vjeverica View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj vjeverica Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Travanj/Apr.2004 u 11:21
Gordianknot se nalazi u ace mega pack-u.Inače GETAMAKS STO SE POSTO SLAŽEM S TOBOM.I MENI VJEVERICA IDE NA ŽIVAC TREBA GA MAKNUT S OVOG FORUMA.Umjesto da raspravlja o pametnim stvarima poput codeca i playera(istini za volju to smo već apsolvirali 1001 puta)on napada poštene prodavače i slučajne prevarante - fuj dolje vleverica živile bundeve i ini pametni mozgići.
Na vrh
cargo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cargo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Travanj/Apr.2004 u 12:43

evo izvoli nekoliko adresa za skidanje codeca

www.codec-download.com

www.free-codecs.com

nema to cedeca kojeg tamo nema ,a ja sam koristio i ffdshow i sada koristim K lite 2.20 i nemam problema  ...

Bok

Leee
Na vrh
eXecutioner View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj eXecutioner Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Travanj/Apr.2004 u 01:11
moj je problem sljedeci - imam jedan film i povremeno (svake 10-te sekunde) se slika malo prelijeva. Imam GSpot i znam da je film kodiran u xvid formatu. Samo neznam kojem; smatram da ako bi imao onaj u kojem je kodiran da bi bilo ok... ili ne? probao sam ffdshow i to najnovji ali isto je...
Na vrh
tejma View Drop Down
Translator
Translator

aka Neo21

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tejma Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Travanj/Apr.2004 u 10:21
Mimam par filmova kod kojih dok ih pokrenem nema zvuka(stariji filmovi, ac3filter snimljen)koji codeci bi mi trebali?
Div4 kokav je to format da ga bsplayer ne podrfava tj.
divx i xvid codeci?
Na vrh
BasMar View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BasMar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Travanj/Apr.2004 u 21:39

Neo21 to ti je windows media audio 1.0.To ti se je prije upotrijebljavalo za zvuk dok danas ti prednjači mp3 i ac3.Skini si ffdshow i on ti ima filter za taj zvuk samo kaj ga trebaš sam naštimat.

Na vrh
Beni View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Beni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Travanj/Apr.2004 u 23:48
Originalno postovano od strane eXecutioner eXecutioner piše:

moj je problem sljedeci - imam jedan film i povremeno (svake 10-te sekunde) se slika malo prelijeva. Imam GSpot i znam da je film kodiran u xvid formatu. Samo neznam kojem; smatram da ako bi imao onaj u kojem je kodiran da bi bilo ok... ili ne? probao sam ffdshow i to najnovji ali isto je...
imam i ja jedan takav filmič i mene zanima kako to ispraviti ali mislim da nema nade za to
...opet nazad nakon dugo vramena ...
Na vrh
tejma View Drop Down
Translator
Translator

aka Neo21

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tejma Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Travanj/Apr.2004 u 01:49
Hvala pokusati cu s tim programima.
Na vrh
BasMar View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BasMar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Travanj/Apr.2004 u 11:43
Originalno postovano od strane Beni Beni piše:

imam i ja jedan takav filmič i mene zanima kako to ispraviti ali mislim da nema nade za to
Imaš pravo nema nade.Film ti je sniman sa sjebanog cd-a (zgrebanog ili je avi fajl sjeban).No možeš to pokušat sredit preko virtual duba tako da ti on skenira greške i onda sajvaš fajl bez tih grešaka no tako gubiš dio filma  pa ti je najbolje rješenje ponovo film nabavit
Na vrh
eXecutioner View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj eXecutioner Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Travanj/Apr.2004 u 00:07

Originalno postovano od strane BasMar BasMar piše:

Imaš pravo nema nade.Film ti je sniman sa sjebanog cd-a (zgrebanog ili je avi fajl sjeban).No možeš to pokušat sredit preko virtual duba tako da ti on skenira greške i onda sajvaš fajl bez tih grešaka no tako gubiš dio filma  pa ti je najbolje rješenje ponovo film nabavit

ma to mi je dao ovaj nas ab lincoln i kaze da je njemu ok... tak da nemam razloga da mu ne vjerujem. Nego reci koji virtual dub da skinem i odkud? tj. kako te greske ispraviti? (sorry  na ovolikom ispitivanju, ali ne kuzim se bas previse u kodiranje & stuff)

hvala

Na vrh
BasMar View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BasMar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Travanj/Apr.2004 u 08:45

Originalno postovano od strane BasMar BasMar piše:

ma to mi je dao ovaj nas ab lincoln i kaze da je njemu ok... tak da nemam razloga da mu ne vjerujem. Nego reci koji virtual dub da skinem i odkud? tj. kako te greske ispraviti? (sorry  na ovolikom ispitivanju, ali ne kuzim se bas previse u kodiranje & stuff)

hvala

Obični virtual dub.Ovako otvori video i i u dijalogu stavi kvačicu na popup extended open options i onda na ok pa ti se pojavi jedna prozor gdje  stavi kvačicu na re-derive keyframe  i ok.I tad samo metni direct stream copy i savaj fajl.Ako imate sjebane key markove ond u video-Scan video stream for erros.Pokrenite skeniranje i ako nađe ond a samo delete bad frames i sevaj taj fajl

Na vrh
skarahas View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj skarahas Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Svibanj/May.2004 u 19:29
Originalno postovano od strane Medo Medo piše:

gotenks ako hoćeš gledati XviD filmove onda ti treba i XviD Codec koji zauzima oko 200 KB, što je jako malo!!! ja na kompu imam instalirano 5 codeca (što više to bolje; što i ne mora biti), a to su Nimo Codec Pack, FHG-Radium Codec, FFDShow 0.4, XviD Codec 0.4, K-Lite Codec Pack 2.20!!!!!

Sve te codece kad sabereš kod tebe dobiješ jedan jedini jer duplaš po nekoliko puta bez veze..

..zato Kaza Lite 2.50 codec pack i odaberi na početku instalacije koji ti treba i instaliraj..što je najbitnije imaš DivX decode i encode kao i Xvid i td. sve free...

skarahas
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.