Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - POMOĆ!-Kako otvoriti !ut file
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

POMOĆ!-Kako otvoriti !ut file

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: POMOĆ!-Kako otvoriti !ut file
    Objavljeno: 30.Rujan/Sep.2008 u 10:38
Skinuo sam film ali mi je u !ut file-u,kako da ga otvorim?

Molim pomoć,hvala unaprijed...
Na vrh
Sentinel View Drop Down
Master translator
Master translator

Walking Time-Bomb

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sentinel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Rujan/Sep.2008 u 11:00
skini neki normalan
Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se OVDJE
Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Rujan/Sep.2008 u 11:07
Problem je u tome šta nema normalan,to je stariji film i ima samo takav.Jel mogu to kako otvoriti?
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Rujan/Sep.2008 u 11:55
otvorices cekicem ili strafcigerom, hahaha, ma care koristi one linkove sto sam ti dao , mani se one mininova ili piratebay i slicne sajtove(ako si od tamo skidao) koje te samo navlace da skidas svakakve fajlove koje nikako ne mozes otvoriti. e ako nema na tih sajtova, onda jbg.. ili iprobaj preimenjuj to .!ut u .avi    pozz
Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Rujan/Sep.2008 u 12:04
Pa to i je film s linka koji si mi ti dao,točnije film se zove Kiss of Death,ostali su filmovi normalni,samo je ovaj ovakav...jel imaš neki drugi link za taj film?   
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Rujan/Sep.2008 u 12:09
hehe, link si je ispravan i film je 100% ispravan, sad sam bio opet na tracker skinuo sam torent i vidim da fajl izgleda ovako: ils-kissofdeath.avi.!ut

samo obrisi ono na kraj .!ut       da bi dobio ils-kissofdeath.avi

ne verujem da je film laznjak. probaj

Ažurirao icemaher - 30.Rujan/Sep.2008 u 12:10
Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Rujan/Sep.2008 u 12:17
Mogu ga pokrenuti pomoću bs playera ali ako ga premotam odnosno pomaknem unaprijed onda mi blokira,ovo sam ispravio ali mi i dalje u drugom redu i kad odem na properties piše !ut file.Jel mogu to konvertirati u normalan avi preko nekog programa i riješiti se toga da bude kao i svi ostali filmovi?
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Rujan/Sep.2008 u 12:27
Lega to ti je nekompletan fajl skinut sa nekog torrenta... Zanm da ima neki program za "završavanje", ako ne uspeš celog da ga "skineš"...
Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Rujan/Sep.2008 u 21:13
Stvarno bi molio nekoga tko ima iskustva s takvim file-om da mi pomogne i kaže kako da otvorim ovaj file,odnosno kako da ga konvertiram da bude jednak kao i ostali filmovi.Hvala unaprijed...   
Na vrh
blackpearl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Rujan/Sep.2008 u 21:27
Originalno postovano od strane icemaher icemaher piše:

samo obrisi ono na kraj .!ut       
da bi dobio ils-kissofdeath.avine verujem da je film laznjak. probaj

jesi li probao to?

Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Listopad/Oct.2008 u 00:32
hm, u pravu si druze, nesto nije u redu sa ovog filma. uneo sam ga u virtual dub i pokazuje mi ovo:

valjda nije kompletan film kao sto kaze darije,  a evo i sad sam vidio da u komentare na taj torent pise da je

kiss of death is corrupt (partly d'loaded or something), can't fix with virtualdub.

tako da druze probaj skidaj onaj drugi sto sam ti poslao Kiss.Of.Death.1995.XviD.AC3-WAF
Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Listopad/Oct.2008 u 00:48
A dobro,hvala...ako netko slučajno ima iskustva s ovakvim problemom odnosno s filmom u !ut file-u, molio bih ga da napiše kako to riješiti ...unaprijed hvala,pozdrav

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Listopad/Oct.2008 u 04:26
Stari se kolega i zaboravlja, ali ipak ima još malo nade za nas "starce"...

Probaj ovako:

http://www.digital-digest.com/articles/fix_broken_avi_page1.html

Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Listopad/Oct.2008 u 13:07
Evo,probao sam i s tim programom ali nije uspjelo,čini se da za takve torrente nema nade...a ništa,nema veze...svejedno hvala i pozdrav    
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Listopad/Oct.2008 u 16:08
Šta ti je "rekao" ovaj programčić? Jesi li rename-ovao fajl u .avi?
Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Listopad/Oct.2008 u 16:33
Pa jesam,sve sam napravio kako piše u instrukcijama i napisao mi je done na kraju,ali kad sam išao pokrenuti film ponovno blokira...ma čini se da se ne može to riješiti,nema veze    
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Listopad/Oct.2008 u 17:02
jesi skinuo onaj WAF na 2cd-a?
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.