Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - DVD-mediji
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

DVD-mediji

Odgovori Odgovori Stranica  <12
Korisnik
Poruka
Jonnzy View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Jonnzy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Travanj/Apr.2004 u 17:09

u ve-mila ima traxdata 4 x blank 100 kom 810kn

radi bez greske

member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Tonka Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Travanj/Apr.2004 u 12:15

Originalno postovano od strane alincoln alincoln piše:

imam ja 5.30kn po komadu

Gdje ima za kupit tih dvd-a?

Na vrh
tonch View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tonch Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Travanj/Apr.2004 u 13:59
sad je princo u zagrebu imao kao uskrsnu akciju 5kn dvd sa tiskom!!
pa ko je iz zagreba mogao je nabavit!!!
Na vrh
Tonka View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Tonka Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Travanj/Apr.2004 u 21:27

Originalno postovano od strane tonch tonch piše:

sad je princo u zagrebu imao kao uskrsnu akciju 5kn dvd sa tiskom!!
pa ko je iz zagreba mogao je nabavit!!!

A di to!?

Na vrh
toknezev View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj toknezev Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Travanj/Apr.2004 u 22:06
Jel zna netko gdje su povoljni mediji u Osijeku?
I have come here to chew bubblegum and kick ass...
And I'm all out of bubblegum.
Na vrh
tonch View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tonch Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Travanj/Apr.2004 u 23:31
evo ako nekom treba adrsa i ako je iz zagreba , cini mi se da akcija jos tarje
Princo CD-R 80'/700MB 56X spindle, tisak, 100 kom. ------> 150 Kn !!! Princo DVD-R 4X spindle, tisak ili bijeli, 100 kom. -------> 500 Kn !!! Stigao 4X PRINTABLE DVD (50 kom.) ---> 400 Kn -- Princo d.o.o. Ulica grada Mainza 18 Zagreb, Croatia +385 1 3771-875 www.princo.hr
Na vrh
Master View Drop Down
member
member
Rastaman

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Travanj/Apr.2004 u 23:48

Bez reklama...

Šala!

Pomozite u ostvarivanju premium accounta na RS.com...Downloadajte ovaj fajl od 1MB.Hvala puno...
Na vrh
livada View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj livada Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Travanj/Apr.2004 u 00:11

Tk ohoce da mu DVD ne radi onda ode i kupi PRINCO.

Eto to su moja iskustva sa tim medijem. A kolko sam pravtio na dvdboxu njihove testove medija PRinco je bio uvjerljivo na zadnjem mjestu :.

Na vrh
toknezev View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj toknezev Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Travanj/Apr.2004 u 10:09

@ Livada Jel znaš di imaju pouzdani testovi dvd medija? Jel taj Princo hrvatska tvrtka?

I have come here to chew bubblegum and kick ass...
And I'm all out of bubblegum.
Na vrh
livada View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj livada Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Travanj/Apr.2004 u 00:01
Originalno postovano od strane toknezev toknezev piše:

@ Livada Jel znaš di imaju pouzdani testovi dvd medija? Jel taj Princo hrvatska tvrtka?

OD kud princu mediji samo on zna. Al ja znam da ne valjaju :)) pogotovo dvd-rw od 5 komad rw-a ni jedan nije radio nikad .2 su bila citljiva do pola a 3 su odma za u kantu bila. SAd sam na ova 2 stavil 2 crticca od 50 minuta pa kakti rade. Snimani su u 4-5 przilica i u svima isto

Sto se tice testova i pouzdanosti otom potom. Svi ti testovi su u biti varka. Tko plati reklamu taj ce na testu biti dovar : pogledajima na dvdbox-u nesto i na cdfreeku

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,246 sekundi.