Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Journey to the Center of the Earth 3d 200
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Journey to the Center of the Earth 3d 200

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
djoe 1 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj djoe 1 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Journey to the Center of the Earth 3d 200
    Objavljeno: 25.Rujan/Sep.2008 u 17:21
ima li ko taj titl 
Na vrh
djm-x View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj djm-x Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Rujan/Sep.2008 u 20:15
Trazim taj titl vec tjedan dana.
Nema ni engeski ni balkanski ni svemirki titl
Vec sam lud
Nabavio dvd rip i sad mi trebaju titlovi

Ako netko treba link (rapidshare) za taj film (DVDSCR) nek se javi.

JA SAMO TREBAM TITL ZA

JOURNEY TO THE CENTER OF THE EARTH 3D (2008)

Veeeeeliko hvala unaprijed onome tko stavi za download.

http://www.celebritywonder.com/mp/2008_Journey_to_the_Center_of_the_Earth_3D/movieposter.jpg

CryCryCryCryCry
Cry

Ažurirao djm-x - 26.Rujan/Sep.2008 u 20:17
Na vrh
ElRobinjo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ElRobinjo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Rujan/Sep.2008 u 09:35
Ajde neko da mi pomogne imam film (Journey to the Center of the Earth) iz 2008 glavni glumci su  Brendan Fraser, Josh Hutcherson, Anita Briem  Svi titlovi koji su na sajtu neodgovaraju za ovaj film  svi pocinju sa ujace ujace koliko je sati!!! tog teksta nema u filmu .ako neko zna sta i kako nek javi. Robert NSStern Smile
cool man....!!!
Na vrh
risa View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj risa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Rujan/Sep.2008 u 10:15
Originalno postovano od strane djm-x djm-x piše:

Trazim taj titl vec tjedan dana.Nema ni engeski ni balkanski ni svemirki titlVec sam ludNabavio dvd rip i sad mi trebaju titloviAko netko treba link (rapidshare) za taj film (DVDSCR) nek se javi.JA SAMO TREBAM TITL ZA JOURNEY TO THE CENTER OF THE EARTH 3D (2008)Veeeeeliko hvala unaprijed onome tko stavi za download.http://www.celebritywonder.com/mp/2008_Journey_to_the_Center_of_the_Earth_3D/movieposter.jpg

Ako mislis na ovaj film link
onda i ja trebam titl.
Mada nisam video da je izasao DVD SCREENER vec samo VHS SCREENER

Ažurirao risa - 27.Rujan/Sep.2008 u 10:19
Na vrh
djoe 1 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj djoe 1 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Rujan/Sep.2008 u 10:42
izasao je dvd screener i skunuo sam ga ali sa torrenta
slika i zvuk su ok ali nazalost titla niti za ljek a navodno je bio tu na nasoj stranici ali ga je netko obrisao
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Rujan/Sep.2008 u 10:55
Ček, ček, kako to misliš obrisao? Nijedan titl se ne briše osim ako nije duplikat ili neispravan ili rađen nekim od programa za prevođenje.. Ajde molim te malo detaljnije, baš me zanima da to rešimo... 
Na vrh
luka0037 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Zakeralo

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj luka0037 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Rujan/Sep.2008 u 12:31
e ljudi nema prevoda polako bice pojavice se

to sto postoji je za drugu verziju filmica saRick Schroder,Victoria Pratt,Peter Fonda,Steven Grayhm,Mike Do

ali to ste do sad ukapirali, tako da strpljenje je zakon i odgledajte nesto drugo u medjuvremenu

pspsps . nesto oko ovog fonta pisanja i da ga otkucate50-ticom ne pomaze kad nema

Na vrh
djoe 1 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj djoe 1 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Rujan/Sep.2008 u 08:59
darije sorry ali valjda si vidio da sam napisao da je NAVODNO obrisan
Na vrh
panmarko View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj panmarko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Rujan/Sep.2008 u 23:13
evo sad cu da postavimjos neke izmedju ostalog valjda ima i taj prevod
Na vrh
ScUdEtO View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ScUdEtO Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Rujan/Sep.2008 u 23:45
Hvala panmarko !!!
Na vrh
Dr Dragan View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Доца

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dr Dragan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Rujan/Sep.2008 u 23:58
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.