Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - komp morto - nece podignut wind!!!
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

komp morto - nece podignut wind!!!

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
alma84 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj alma84 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: komp morto - nece podignut wind!!!
    Objavljeno: 19.Rujan/Sep.2008 u 15:06
e ovako..danas ja lijepo na komp, upalim ga, podize sistem..i onda...stane...pa se ugasi, pa opet podize pa opet stane, pa se ugasi..i tako dobra 2 sata...
i sve to sam radi...

dode do biosa, prode, dode do wind-a ona time crtica i padne sistem..
koji vrag, zasto zbog cega???

heeelp!
ocajna sam...
pa sam zurila u ured, na sastanak i sad sam u uredu, i pojma nemam sta se desava!!!...
muški imaju onu stvar viška, a one dvije manjka :D
Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Rujan/Sep.2008 u 15:18
E, jCensoredi ga sad. Kad se kraljici seksa neće dignuti, kako ćemo ti mi onda pomoći? Kao da dođe Terminator ili Rambo i kaže "Pomozite mi, ne mogu ja to." LOL

Moraš nam malo bolje opisati što se u zadnje vrijeme događalo sa kompom, dali je otkazivao poslušnost, zuje li ventilatori ili cvile, jeli bilo nestanaka struje...
Na vrh
alma84 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj alma84 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Rujan/Sep.2008 u 15:22
neokrunjenoj kraljici sexa..haha

komp je radio savrseno..nije bilo zujanja ventilatora ni nicega...
nestanka struje nije bilo u zanjih cca 2mj..jucer sam ga iskljucila normalno, te kasnije ugasila sklopku, nakon toga sam navecer ga upalila i sve je bilo ok...normala...
al eto jutros.......
e vristala bi najrade!!!
Na vrh
Administrator
Administrator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Rujan/Sep.2008 u 15:34
Trenutno mi ne pada ništa pametno na pamet. Disk, memorija, ploča, prašina, napajanje... Pred 6 mjeseci imao sam sličan slučaj, ispalo je da je riknula ploča, ali ne mora biti to. Može biti i od memorije ili pregrijavanja ili oštećenja diska ili nešto skroz banalno. Možda se da podići u "Safe modu".
Na vrh
pejafor3 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pejafor3 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Rujan/Sep.2008 u 15:38
Šta se nerviraš kad će ti muž kupiti novi kompjuter!
BACI TAJ STARI!

Uključi, stiskaj F8, ponudiće ti meni sa nekih 6-7 opcija. Tu izaberi...
da ti vrati windows u prethodno stanje u kom je radio. Last good...

Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
BSTD :)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Rujan/Sep.2008 u 15:39
probaj recetirati CMOS pomoću jumpera na matičnoj, čisto da budeš sigurna da nije do biosa i neke postavke koja ga sada muči...koliko ti je nov komp? Možda matična ima na sebi onaj mali monitorčić koji pokazuje neke brojeve, pa ako ima lijepo pročitaj što piše i u knjižici od matične pogledaj značenje koda....jel pušta kakve zvukove prilikom paljenja?

Na vrh
alma84 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj alma84 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Rujan/Sep.2008 u 15:44
normala zvukovi..znaci kratki 'bip' kod samog podizanja wind-a..znaci kada bios prode...
drugo nista...
i opet kratki 'bip' kod iskljucivanja kako i inace...

ja vise nisam pametna..
(istina bog nisam nikad ni bila jer sam plava, ali......)
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Rujan/Sep.2008 u 15:53
Kako ja uvek prvo posumnjam na neki software.. jesi li juče instalirala neki novi program, igricu, update-ovala nešto?
Na vrh
cudak_31177 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Rujan/Sep.2008 u 15:58
Plava si?!?!?!?!?!??!?!?!??!?!?!?!?!?!?!?!?!??!
Na vrh
alma84 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj alma84 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Rujan/Sep.2008 u 19:56
nisam nista instalirala...
bas nista vec jaaako duuugo..

da, cudo moje, plava sam cudom nekim...

salu na stranu, jednostavno sam od sebe, zasto i zbog cega pojma nemam...fora je u tome sto mi sav posao ide preko kompa..sta u uredu sto doma...
ako cu morati formatirati, izgubit cu podatke vrijedne preko 200 000,oo kn (dvijestotine kuna)..
Na vrh
Administrator
Administrator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Rujan/Sep.2008 u 21:11
Zato se My Documents i sve ostalo uvijek stavlja na drugu particiju, a "C" particija ti ostane samo za Billa Gatesa i njegove "prozore". A ako je šteta tolika... Deri!!! LOL
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Rujan/Sep.2008 u 00:19
Jesi li probala ponovo? Da li se opet događa... Nebrojeno puta sam imao priliku da vidim da se "stvar" popravi sama od sebe... Što kaže Iromafia - potpisujem 100%, "C" treba da bude za zajebanciju i download....
Koliko particija imaš?
Na vrh
luka0037 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Zakeralo

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj luka0037 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Rujan/Sep.2008 u 00:39
a moze bit da te je potkacio i neki viruscic

prebaci ti hdd na drugi komp bekapuj podatke pa lepo reinstalacija a ako se ponovo javi izvadis memoriju ocistis od prasine izduvas sve kulere koje vidis u njemu i kupis ciftek napajanje

Na vrh
bArCaFaN View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

FoLLoW tHe leAdeR

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bArCaFaN Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Rujan/Sep.2008 u 02:28
A meni ljudi i dalje ne veruju da na chieftecu od 400w starom 2,5 godine radi Phenom x4 BE 9950 sa sve 9800GTX+... O's da kupis Alma? LOL
deUs eSt hOMo
Na vrh
luka0037 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Zakeralo

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj luka0037 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Rujan/Sep.2008 u 03:46
chieftec 450w ne znam sta nema zakaceno i ne ga menjam za 100 god

jednom me tako zezalo zbog nekog jnc napajanja ,a drugi put zato sto sam se izivljavao na kucistu pa malko memorija ispala zato proveris prvo jer sve pase a posle juris problem

Na vrh
alma84 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj alma84 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Rujan/Sep.2008 u 11:22
blago receno - trebam novi komp...
odfurala kod majstora u sub, uspio je sve spasiti, ali pod hitno mi treba novi jer je HDD oso u vjecna lovista...trenutno su svi podaci kod njega u kompu i danas mu furam drugi i sve prebacuje...

viliki kamen sa srca mi je pao...jer ovo je bila ludnica...
stari ide na odlagaliste..gotovo..
a prosli smo toliko toga...ufa u 3 god...
e sada, ide privremeni od silje (stari)..a onda kupovina nove bestije...

hvala svima na pomoci od srca...

(btw nista nije lovio ni onaj f3, ni f8, ni f11 nista)...

tema moze lock!
Na vrh
Dr Dragan View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Доца

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dr Dragan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Rujan/Sep.2008 u 11:47
Ok. Lock    
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,125 sekundi.