Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Zna li neko?
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Zna li neko?

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
strahota2008 View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj strahota2008 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Zna li neko?
    Objavljeno: 19.Rujan/Sep.2008 u 12:08
Prilikom razbijanja DVD filma(PgcDemux), ubacivanja naseg titla i ponovnog sastavljanja(DVD-lab PRO 2) kod nekih filmova mi se desava da audio par sekundi kasni. Ne znam da li je u pitanju neka vrsta zastite ili je prvobitni dvd los. Da li neko zna kako ovo moze da se sredi i audio namesti ako je uopste to moguce?
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Rujan/Sep.2008 u 13:17
Niti je zaštita, niti je loš prvobitni DVD, već je... (i sad milion razloga.... čak i jačina tvog procesora...) Nego, jesi li ti probao istu "operaciju" da izvedeš ovako:
http://www.divx-titlovi.com/Forum/forum_posts.asp?TID=11354&PN=1
Na vrh
strahota2008 View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj strahota2008 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Rujan/Sep.2008 u 16:09
Nije problem sto se tice postupka jer sam do sada uradio na desetine DVD-ja i ti sam radio sa DVD-lab PRO 2 jer mi se cinio najmanje komplikovanjim, mada imam i IfoEdit i VobBlanker ali ih nisam koristio. Aj probacu pa da vidimo kako ce sa njima ispasti...hvala na odgovoru
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,281 sekundi.