| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Underworld Evolution |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Sentinel
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Master translator
Walking Time-Bomb Pridružen: 30.Studeni/Nov.2006 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 2736 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Underworld EvolutionObjavljeno: 14.Rujan/Sep.2008 u 20:17 |
|
Jel ima itko titl za underworld evolution, al po mogucnosti ripan s dvda?
ovi na sajtu su toliko losi, toliko van svake mjere uvrijedljivi za inteligenciju, da mi se riga kada podjem gledat film s tim titlovima... ![]() a najgora stvar je da od mase titlova nijedan ne valja, jer su svi "autori" kopi pejstali jedan te isti titl ![]() stvarno mi se na da sad prepravljat titl da bar malo prenese ono sto se govori... Ažurirao Sentinel - 14.Rujan/Sep.2008 u 20:20 |
|
|
Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se OVDJE
|
|
![]() |
|
Sentinel
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Master translator
Walking Time-Bomb Pridružen: 30.Studeni/Nov.2006 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 2736 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 14.Rujan/Sep.2008 u 23:00 |
|
ovo je zalosno...
mislim, zasto ljudi idete radit nesto kad ste nesposobni, kad pojma nemate... uzas! sutra cu uploadat prepravljen titl koji ce licit na nesto |
|
|
Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se OVDJE
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |