Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - film i serija
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

film i serija

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
marinazagreb View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj marinazagreb Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: film i serija
    Objavljeno: 02.Rujan/Sep.2008 u 16:18
imam jedno pitanje, htjela bi si skinut film Thirteen s prijevom na hrvatski i seriju Rubi isto s prijevodom na hrvatski posto nemam za namjestit na hrv prijevod jel da skinem neki dvd player ili? bila bi zahvalna kada bi netko pomogo
Na vrh
pejafor3 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pejafor3 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Rujan/Sep.2008 u 16:47
Ovde na ovom sajtu (ne na forumu) imas prevod za film Thirteen.

Ruby, pojma nemam šta je? Ali sam 100% siguran da nema prevoda!
Ko je i šta je ruby?

Pitanja:
Ti si skinula film Thirteen?
Nisi skinula i ne znaš gde se skida?
Skinula si film ali ne znaš kako da skines prevod?

Malo me zbunjuje tvoja poruka...
A pošto imaš lepo ime. Ja ću ti pomoći!
Ćao

Na vrh
Sentinel View Drop Down
Master translator
Master translator

Walking Time-Bomb

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sentinel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Rujan/Sep.2008 u 17:09
marina, objasni sta hoces
Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se OVDJE
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj marinazagreb Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Rujan/Sep.2008 u 17:27
pa nisam ja skinula film thirteen ja bi ga skinula negdi s interneta al neznam gdje i da ima prijevod, ruby ti je meksicka sapunica, ja imam neki dvd player ali nemam sa prijevodom na hrv
Na vrh
cudak_31177 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Rujan/Sep.2008 u 21:39
Izgleda da joj treba serija sa integrisanim prevodima, jer njen player ne očitava nikakve titlove.

A možda i grešim...
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj marinazagreb Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Rujan/Sep.2008 u 23:33
tocno to ne ocitava prijevode
Na vrh
Bebinjo View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
beb@ch

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bebinjo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Rujan/Sep.2008 u 23:36
a cemu anketa onda?
Na vrh
cudak_31177 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Rujan/Sep.2008 u 23:40
Jako teško ćeš pronaći bilo šta sa integrisanim titlovima (nalepljnim na sam film). Jedini lek za ovu boljku je kupovina novog DVD playera koji očitava sve što ubaciš u njega. Preporučujem ti "Shockwave". Imam utisak da kad bih u njega ugurao i vrapca, da bi nešto očitao (verovatno ubrzan rad srca).
Na vrh
blackpearl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Rujan/Sep.2008 u 00:19
Anketa obrisana!
Sto se tice tvog problema skini film pa onda sama nalepi prevod, imas na forumu upustvu

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.