| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Indiana Jones 4 i Iron Man još bez dvdrip |
Odgovori
|
Stranica <12 |
| Korisnik | ||||
cudak_31177
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!! Pridružen: 21.Sijecanj/Jan.2008 Lokacija: Ivanjica Status: Offline Points: 11760 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 31.Kolovoz/Aug.2008 u 03:53 |
|||
|
Ja više ne učestvujem u ovoj priči... mislim, nema efekta.
|
||||
|
|
||||
![]() |
||||
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
tranceXplosion Pridružen: 18.Travanj/Apr.2003 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 12093 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 31.Kolovoz/Aug.2008 u 09:24 |
|||
|
Da li je fake ili,ovako pise i gomila komenatra ne spominu da je fake
A nice little surprise from group ARROW has just been pred few seconds ago: a dvdrip of a family movie Speed Racer! It’s been more than a month from R5 rip of this flick and you can get it in an even better quality now. Great image and AC3 sound on 2CDs. Evo Sample pa presudite:
PS cudak ti si skino r5 pre 15 dana,ovo nisi mogo,jer ovo se juce pojavilo i extra zvuk i extra slika.Ne znam sta vise ocekujete bolje,ako vam i ovo ne odgovara,onda stvarno nema smisla,cekajte hddvd jer ovo je super za divx film.Nisu uvek ti datumi na imdb dobri,mozda i jesu,ali gomilu puta su se pojavili ripovi pre tih datuma i to je onda fake?PA ljudi zar to nisu pirati da bi nas obradovali 15 ili 20 dana pre izlaska dvd-a Ažurirao AcaN - 31.Kolovoz/Aug.2008 u 09:27 |
||||
|
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren |
||||
![]() |
||||
Buki
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Weed Expert Pridružen: 06.Lipanj/Jun.2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Points: 10025 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 31.Kolovoz/Aug.2008 u 10:50 |
|||
|
Upravo tako,slažem se s tobom,oni datumi nisu točni,a što oni ostali očekuju to je njihov problem,jer za divx to je odličan zvuk i slika.
|
||||
![]() |
||||
N.B.G.
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Sick Boy Pridružen: 29.Srpanj/Jul.2008 Status: Offline Points: 2520 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 31.Kolovoz/Aug.2008 u 11:11 |
|||
|
Ufff.. mislim jedno je kada neko u ovom slucaju:
group ARROW enkodira video fajl i propusti i audio i video kroz masu programa pa to nekome lici na dvdrip a drugo je kada izadje u prodavnicama pravi dvd pa onda lepo neko to ko god hoce lepo izripuje i okaci pa ima gde god se se okrenes, a ovo je nesto tipa kingben koji mislim uzme ruski video r5 a nakaci tj. zalepi audio sa TS pa onda neki misle jaooooo evo ga dvdrip, poslednji primer za ovo sto pricam je npr: Hancock [2008] R5 DVDRIP XVID [Eng] DUQA i sta sad znaci R5? NE PITAM ONE LJUDE KOJI ZNAJU NEGO ONE KOJI SE PECAJU! a eno kolega na isohunt torrent-u im je sve dvdrip tako da kao sto kolega cudak kaze bolje da se bezi odavde, jer je totalno bezveze pricati gluvima i u prazno, a sto se tice da li sam ja od reci jesam!!! ali nemoj da mi se podmecu neke fake gluposti!!! na internetu svasta ima, naci ces informacije kao npr. ti a opet na drugom koje pobijaju sa svim argumentima to isto, tako da je sve stvar iskustva, a kada sam pricao o 100 evra kunem se da nisam ni pomislio na ovu glupost od filma nego na ostale navedene, da ne skidam neka tri videa i da sam brzi u ovom trenutku nasao bih tone takvih info fajlova kao sto je ova gore!! i molim da niko ovde ne bude uvredjen, ovde su u pitanju samo sukobi misljenja, e sad neko misli realno a neko se peca i u tome je problem, a cilj nam je svima isti, pa sad vi kacite informacije ovde kakve hocete, a vecina isto zna za link kome ja najvise verujem jer je zasnovan na cinjenicama i iskustvu ljudi sirom sveta, sto znaci da link ne namece misljenje niti bile kakve "group" ove ili one, pa izvolite ko ne zna:
a ovaj Speed Racers je izasao dvdrip pa da ne bude da nisam od reci momak dacu ti pare!!! iako mi taj trash od filma ne treba niti sam kao sto sam gore napisao, nego sam mislio na ostale! a evo i za taj trash movie:
e sad za mene je trash, verujem da mnogima nije da ne bude zabune, a ocene ne daje IMDB link, nego nego samo objavljuje ocenu na osnovu komentara! Speed Racer (2008) User Rating: 6.5/10 (15,699 votes) votes = glasovi, sto ce reci koliko je njih glasalo, e sad amerima je to super film kao sto im je bio i Meet the Spartans pa sad kad izvalili svi opet skidaju 300 ili The 300 Spartans (1962)
koja je u stvari originalna verzija bez Frank Miller-a i silnih efekta.. itd. pa sad mogu ija da kacim komentare nekih ljudi o Speed Racer:
eto bezim i ja... Ažurirao marisans - 31.Kolovoz/Aug.2008 u 11:12 |
||||
![]() |
||||
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
tranceXplosion Pridružen: 18.Travanj/Apr.2003 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 12093 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 31.Kolovoz/Aug.2008 u 11:40 |
|||
|
Ja se slazem da je speed racer verovatno sranje film,jer me ne interesuje,ali daleko od toga da je stavljen audio od neke ts verzije.Pa pogledajte ovaj the x files i onda usporedite zvukove i videcete da je audio snimak stavljen iz neke bioskopske verzije i to je mnogo ,ali mnogo losiji od speed racer-a i the happening koja je izdala ista grupa.Meni je licno kvalitet bitan i nema sanse da gledam bioskopski ili neki sh*t snimak,ali kad se pojavi ovakav rip to je super i da ne znam koja grupa ga izda.
Eto vec posle njega su film izdale 2,3 grupe i za to cete reci da je ubacen bioskopski zvuk? |
||||
|
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren |
||||
![]() |
||||
N.B.G.
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Sick Boy Pridružen: 29.Srpanj/Jul.2008 Status: Offline Points: 2520 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 31.Kolovoz/Aug.2008 u 12:12 |
|||
|
Ma naravno, svima nam je u interesu kvalitet,
a sto se ovog filma tice koliko znam a moguce i da se varam.. to je uradjeno po crtanom fimu ili igrici nisam bas siguran jer me nije zanimao:
ali sve u svemu film za mladje uzraste
Ma sve ok. super je film.. a stvarno ja vise nista necu reci u vezi tog filma jer me taj film ne zanima Ažurirao marisans - 31.Kolovoz/Aug.2008 u 12:16 |
||||
![]() |
||||
RoBa
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 31.Kolovoz/Aug.2008 u 13:27 |
|||
|
@cudak_31177
Kako si zakljucio da speed racer nije dvdrip? Kako si dosao do podatka da je to R5? Kako si skinuo taj film prije 15 dana kad se pojavio prije 1-2 dana? Ja vise ne sudjelujem u ovoj raspravi ![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
cudak_31177
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!! Pridružen: 21.Sijecanj/Jan.2008 Lokacija: Ivanjica Status: Offline Points: 11760 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 31.Kolovoz/Aug.2008 u 13:51 |
|||
|
Ma pametan si ti meni roba. Kao "blablablablablablabla - e sad više ne učestvujem u raspravi". Okončajte ovu beskrajnu glupost. Ja razumem da neko ne vidi razliku između jednog i drugog, ali nemojte više mlatiti praznu slamu. Koga na kraju boli dupe za ta sranja kojima se bavite? Ovo što ovde čukaram da ti odgovorim je samo gubljenje vremena, i traćenje reči koje su se mogle naći u nekom titlu. I razumem da ti možda ne misliš tako, jer možda nemaš pametnija posla nego da raspravljaš i cimaš ljude oko toga kako je neko zaključio šta je dvd rip a šta nije. Boli me qrac, na kraju krajeva da li je ili nije. Trenutno radim prevod za film koji je sigurno DVD rip, jer je iz '85 godine, ima neku vrednost, i nije neverovatno sranje kao ovaj o kome pričaš, koji sam hvala Bogu izbrisao sa HD, jer je smrdljivo govno. A možda ga i skinem kad izađe DVD, da dam klincima iz komšiluka. Oni se lože na to...
|
||||
|
|
||||
![]() |
||||
RoBa
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 31.Kolovoz/Aug.2008 u 14:00 |
|||
|
Sto mene napadas, pa od samog pocetka pises ja vise ne ucestvujem u ovoj raspravi jer ti sve znas i najpametniji si i onda napises nekoliko gluposti u vezi speed racera....
Pa ti si najpametniji kako se meni cini... |
||||
![]() |
||||
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 31.Kolovoz/Aug.2008 u 14:06 |
|||
|
Nema veze,ova rasprave je gotova,sta god da smo zakljucili da li je dvdrip ili r5 sa neki ts sh*t zvukom ili nemam pojma sta,ovo ide pod lock.
|
||||
|
- Armin van Buuren |
||||
![]() |
||||
Odgovori
|
Stranica <12 |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |