| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Što Trenutno gledate od filmova i serija? |
Odgovori
|
Stranica <1 551552553 |
| Korisnik | |
Strazar
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Active member
Pridružen: 17.Travanj/Apr.2026 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 38 |
Opcije posta
Thanks(2)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 17.Travanj/Apr.2026 u 19:31 |
|
Pozdrav svima, nov sam na forumu.
Trenutno gledam Squid game. Tek sam sada nasao vremena da odgledam tu seriju. Ali dobro mozda i bolje ovako sve odjednom.
|
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77201 |
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Travanj/Apr.2026 u 04:14 |
|
Dobro došao na forum 👍
Po meni, valja ionako odložiti ponešto što je u trenu hajpovano do besvesti, iz previše razloga, svakako nismo svi na istom mestu u glavi ili pa bilo gde drugde, neka i sa pukim raspoloženjem, ne volim ono "Kud svi Turci, tu i mali Mujo" 😂, koliko god ja voleo Turke, ne zvuči mi kao turska izreka ionako, so... 😂 Koliko samo filmova i serija odlažem po 20ak godina, šta je koja godina gore ili dole. U tvom slučaju je ionako jedino bitno da li ti je serija na kraju prijala. Datum gledanja je nebitan na kub 🙂 Bila mi je interesantna prva sezona, nikako da stignem da odgledam ostatak, ima dana ☺️ Ažurirao puppet_master - 19.Travanj/Apr.2026 u 06:02 |
|
![]() |
|
Strazar
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Opcije posta
Thanks(2)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Travanj/Apr.2026 u 16:45 |
|
Hvala Ma da ja isto tako nesto ostavim, pa odgledam kada mi dodje. Imam neku svoju listu, pa sta mi se gleda u kom trenutku. ![]() Inace kako da ocenim sada titlove? Da dam one zvezdice. Mislio sam da je dovoljno da napravim nalog, ali vidim da sada mogu samo onaj like da bacim, a zvezdice ne mogu. Htedoh sada na ove Squid game titlove za sve tri sezone da dam po pet zvezdica, ali ne moze. |
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77201 |
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Travanj/Apr.2026 u 17:29 |
|
Da li se beše pravo ocenjivanja stiče posle 20-30 postova, ubrzo u svakom slučaju. Budi tek eto malo aktivniji na forumu, skoči već na kakvu temu tj napravi post tu i tamo i ubrzaću malo proces 👍🙂
|
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Travanj/Apr.2026 u 17:49 |
|
Usput, imaš i baš temu upravo za friške članove u čije ime će za to stručno obučena lica (😛) oceniti prevod(e), na samom početku, dok ne stekneš i ti tu mogućnost 🙂
https://forum.titlovi.com/novi-clanovi-ocenite-prevod_t30290_n125.html |
|
![]() |
|
Strazar
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Opcije posta
Thanks(2)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Travanj/Apr.2026 u 21:17 |
|
E super, hvala na odgovoru
|
|
![]() |
|
nosundayfear
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Uploader
Pridružen: 09.Veljaca/Feb.2007 Lokacija: Jugoslavija Status: Offline Points: 1251 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.Svibanj/May.2026 u 11:24 |
|
Clouds come floating into my life, no longer to carry rain or usher storm, but to add color to my sunset sky.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
Stranica <1 551552553 |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |