Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Što Trenutno gledate od filmova i serija?
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Što Trenutno gledate od filmova i serija?

Odgovori Odgovori Stranica  <1 551552553
Korisnik
Poruka
Strazar View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (2) Thanks(2)   Citiraj Strazar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Travanj/Apr.2026 u 19:31
Pozdrav svima, nov sam na forumu. Smile Trenutno gledam Squid game. Tek sam sada nasao vremena da odgledam tu seriju. Ali dobro mozda i bolje ovako sve odjednom. Big smile
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Travanj/Apr.2026 u 04:14
Dobro došao na forum 👍

Po meni, valja ionako odložiti ponešto što je u trenu hajpovano do besvesti, iz previše razloga, svakako nismo svi na istom mestu u glavi ili pa bilo gde drugde, neka i sa pukim raspoloženjem, ne volim ono "Kud svi Turci, tu i mali Mujo" 😂, koliko god ja voleo Turke, ne zvuči mi kao turska izreka ionako, so... 😂

Koliko samo filmova i serija odlažem po 20ak godina, šta je koja godina gore ili dole. U tvom slučaju je ionako jedino bitno da li ti je serija na kraju prijala. Datum gledanja je nebitan na kub 🙂 Bila mi je interesantna prva sezona, nikako da stignem da odgledam ostatak, ima dana ☺️

Ažurirao puppet_master - 19.Travanj/Apr.2026 u 06:02
Na vrh
Strazar View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (2) Thanks(2)   Citiraj Strazar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Travanj/Apr.2026 u 16:45
Hvala Smile Ma da ja isto tako nesto ostavim, pa odgledam kada mi dodje. Imam neku svoju listu, pa sta mi se gleda u kom trenutku. Big smile

Inace kako da ocenim sada titlove? Da dam one zvezdice.

Mislio sam da je dovoljno da napravim nalog, ali vidim da sada mogu samo onaj like da bacim, a zvezdice ne mogu. Htedoh sada na ove Squid game titlove za sve tri sezone da dam po pet zvezdica, ali ne moze.

Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Travanj/Apr.2026 u 17:29
Da li se beše pravo ocenjivanja stiče posle 20-30 postova, ubrzo u svakom slučaju. Budi tek eto malo aktivniji na forumu, skoči već na kakvu temu tj napravi post tu i tamo i ubrzaću malo proces 👍🙂
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Travanj/Apr.2026 u 17:49
Usput, imaš i baš temu upravo za friške članove u čije ime će za to stručno obučena lica (😛) oceniti prevod(e), na samom početku, dok ne stekneš i ti tu mogućnost 🙂

https://forum.titlovi.com/novi-clanovi-ocenite-prevod_t30290_n125.html
Na vrh
Strazar View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (2) Thanks(2)   Citiraj Strazar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Travanj/Apr.2026 u 21:17
E super, hvala na odgovoru Smile 
Na vrh
nosundayfear View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nosundayfear Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Svibanj/May.2026 u 11:24

Buen Camino AKA Good Road (2026)

Sve što sam očekivao, to sam i dobio. Keko nikad ne izda.
Clouds come floating into my life, no longer to carry rain or usher storm, but to add color to my sunset sky.

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 551552553
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,516 sekundi.