Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Eset smart security 3.0.669.0 BUSSINES EDITION
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Eset smart security 3.0.669.0 BUSSINES EDITION

Odgovori Odgovori Stranica  <12
Korisnik
Poruka
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Studeni/Nov.2008 u 18:27
Originalno postovano od strane zeleb zeleb piše:

Interesantno prijatelju ali ja u tab"processes" uopće nemam "egui.exe",što mi je činit...Ili sam lud ili što....stvarno sa nodom nemam sreće...
hm, mozda nisi sacekao da ti pojavi FINISH na kraju kad se instalira nod? znaci moras da sacekas da se nod 32 instalira i pokaze ti Finish ili slicno... onda se on automatski startuje i onda ti ides alt ctrl delete (task manager) i udjes u procese i nadjes proces egui.exe = End Process
to radis da bi ugasio nod, da bi instalirao onaj Fix koji ga krakuje i dozvoljava update do 2050god.
Na vrh
zeleb View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zeleb Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Studeni/Nov.2008 u 20:08
jesam ali jednostavno nema s tim da mi se prilikom instalacije javlja nekakva poruka gdje govori da moram prekinuti instalaciju jer kao fali nešto u "App data" i onda nakon više puta ponovljenom "ignor" ono ga dovrši ali nema u task men.-"egui data".Dali se može taj dio sam instalirati odnekud...
Besplatan savjet-najskuplji savjet
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Studeni/Nov.2008 u 21:29
imas problema sa windowsima
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Studeni/Nov.2008 u 22:31
Upravo sam skinuo nod sa tog linka kojeg sam postavio u post, i sve je u redu... znaci ili negde gresis, ili nesto te zeza windows? evo kako instaliram ja:

Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Studeni/Nov.2008 u 23:01
garantirano sa windowsima.ja recimo na windowse nemogu instalirati windows sp3.javlja gresku ali dok sve drugo radi ne mislim formatirati.problem noda za biti ako je bio instaliran AVG ili Kaseprsky ako je netko imo prije instalirano treba detaljno ocistiti registry
Na vrh
zeleb View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zeleb Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Studeni/Nov.2008 u 23:04
Znam i ja sam pokušavao na taj način ali mi očito komp pravi problem pa za sada odustajem od noda i ostajem na avg
Na vrh
zeleb View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zeleb Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Studeni/Nov.2008 u 23:05
A kako ga detaljno očistiti prijatelju..
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Studeni/Nov.2008 u 00:03
Originalno postovano od strane Pink_Floyd Pink_Floyd piše:

garantirano sa windowsima.ja recimo na windowse nemogu instalirati windows sp3.javlja gresku ali dok sve drugo radi ne mislim formatirati.problem noda za biti ako je bio instaliran AVG ili Kaseprsky ako je netko imo prije instalirano treba detaljno ocistiti registry
jedino da probas da skines komplet windows xp sp3 cd, mislim xp sa integriranog sp3.... meni radi sp3 super
Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Studeni/Nov.2008 u 01:52

Ako nemas taj proces stikliraj da tii se prikazu svi procesi, od svih korisnika.
Imas sistemske, a imas i od administratora kompa.... Neka budu prikazani svi.

"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."

Schopenhauer
Na vrh
zeleb View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zeleb Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Studeni/Nov.2008 u 12:12
A na koji način da to napravim(stikliraj??),hebi ga kad sam neuk...Cry
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Studeni/Nov.2008 u 13:19
ovako:

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.