Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Avi (ili neki drugi format) to DVD
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Avi (ili neki drugi format) to DVD

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Pikolo View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Pikolo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Avi (ili neki drugi format) to DVD
    Objavljeno: 29.Veljaca/Feb.2004 u 17:21
Ima ko takav free ili kupljeni program?
Be cool
Hate school!!!
Na vrh
hugo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj hugo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Veljaca/Feb.2004 u 23:19
Nisam siguran, ali mislim da tu opciju ima 1st Video Converter, ili All Video COnverter. AKo želiš, reci mi mail, jer imam te programe na hardu, pa ću ti ih poslati!
Na vrh
Valter View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Valter Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Ožujak/Mar.2004 u 00:48
WinMPG Video Convert
Na vrh
Pero View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Pero Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Ožujak/Mar.2004 u 01:02

Imaš od Cucusoft neznam puno ime ali imaš ga na Bug cd 11/2003 jedan je od najboljih.

www.kamikaza2003.cjb.net
Na vrh
nitrogas View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nitrogas Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Ožujak/Mar.2004 u 18:14
pretvoriš ga u mpg mpeg tmpgenc o njemu ti je 100 tema raspisano! programe kao one koje je naveo hugo ne preporucujem!
Na vrh
rhymerator View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj rhymerator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Ožujak/Mar.2004 u 18:36
Pregledaj u DivX Software forumu, mislim da imas vec nekoliko puta odgovoreno na ovo pitanje...ili slicno, uglavnom se secam da je bilo reci o ovome. Pozdrav.
Na vrh
brane_d View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj brane_d Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Ožujak/Mar.2004 u 21:44
ja imam cucusoft avi to dvd converter i ima super sliku i zvuk,ali mi je trial verzija pa može converirati samo minutu filma
Na vrh
Trigy View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Trigy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Ožujak/Mar.2004 u 23:12
Why is it when I talk to God it's called prayer, but when God talks to me it's called schizophrenia?
Na vrh
Pikolo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Pikolo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Ožujak/Mar.2004 u 21:29
Ima ko crack za Cucusoft v3.36 ili link di mogu download neki drugi jer ja sam našo samo za ovaj Cucusoft v3.36 a baš za taj nema na nijednoj ovoj str!
Be cool
Hate school!!!
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.