Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - DVD software
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

DVD software

Odgovori Odgovori Stranica  <12
Korisnik
Poruka
Mate View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mate Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Travanj/Apr.2004 u 22:12
Originalno postovano od strane livada livada piše:

Originalno postovano od strane Mate Mate piše:

Originalno postovano od strane livada livada piše:

Originalno postovano od strane AspX AspX piše:

Brane ako ti clonedvd ne valja koji je program onda bolji....mislim s kojim ti se onda koristiš..ja za sada nisam imao problema sa njim

Pa napiso je da koristi dvd2one. Samo treba procitat sto drugi pisu :)

dobro ga je pita,sa DVD2ONE se ne prži,nego encrypta.

Sorry al njegov post se moze shvatiti i drugacije. On je spomeno da radi sa dvd2one i sa shrinkom. paje spomenuo i clone sa kojim takodjer moze raditi ali i snimati a posto snimat moze i sa shrinkom onda je normalno da sam zakljucio da mu clone dvd ne valja a da mu je dvd2one dobar. I zato sam i odgovarao na pitanje akoji ti valja ako ne clonedvd- pa to je covjek i rekao da mu valjadvd2one.

DVD2One ima bolju sliku i od shrinka i od clonedvd-a na dvdbox  si mozuespogledat malo usporedne slike clonedvd-a poa kad to malo pogledas onda ces se ostaviti clonea jer je to program za malu djecu a ne za radit dvd-e .Istina i bog ni shrink nije puno bolji. DVD2one vec prolazi al ni jedan se ne da usporedjivat sa CCE-om. Al za CCe treba i puno muke i puno znanja al zato krajnji rezultat daje savrsenstvo za razliku od gore spomenutih klikni i evo DVD-a :)

napisa si da brane kaže da radi sa DVD2ONE,a sam znaš da se s njim ne prži???

Clone dvd za malu dicu?

Baš me briga i da je!!!!!

Program radi!!!!

Slika je dobra!!!

Sve radi i kojeg bi boga uzima drugi program????

Na vrh
livada View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj livada Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Travanj/Apr.2004 u 02:44
pa i fico vozi pa onda ti ne treba ni drugi auto :)
Na vrh
Mate View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mate Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Travanj/Apr.2004 u 09:35
da,al fićo se pokvari,a clone neće>)
Na vrh
livada View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj livada Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Travanj/Apr.2004 u 11:41

Originalno postovano od strane Mate Mate piše:

da,al fićo se pokvari,a clone neće>)

:))

Na vrh
Mate View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mate Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Travanj/Apr.2004 u 23:28
jel tvoja stranica livada.pondi?
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.