Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Prevara pri razmeni filmova  - posteno???
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Prevara pri razmeni filmova - posteno???

Odgovori Odgovori Stranica  <1 234
Korisnik
Poruka
elkaz View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj elkaz Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Ožujak/Mar.2004 u 19:16
ja sam kasnio sa zadnjim slanjem (mjenjao sam se sa dugyem) al sam mu danas poslao filmove, i ispricavam se zbog kasnjenja
Rokaj,snimaj glavu klimaj, žiže daj zarolaj...

Na vrh
Kristijan View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kristijan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Ožujak/Mar.2004 u 23:13
vidite..sad sa svadjama sada sa isprikama..tu nesto ne stima....
Na vrh
Kristijan View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kristijan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Ožujak/Mar.2004 u 23:18
vidite..prvo ste počeli sa svađama a sada se svi ispričavate..zar to nije lijepo...

može jedno pitanje za sve ovdje priutne...

većina vas skoro nikoga nije znala.. ali svejedno se idete razmijenjivati za filmove i idete ih prodavati.
šta nemate strah od murije. Mislim imam oko 1400 divx filmova, oko 300Mp3- cda, skupljam ih već godinama, ali ih nikad ne bi prodavao. Premalo je to love za tako nešto...
Na vrh
rhymerator View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj rhymerator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Ožujak/Mar.2004 u 23:31
Realno gledano, mislim da je Kristijan u pravu. Svaki divx film koji sripate sa dvd-a se tesko isplati, i uvek je malo novca za to (kosta vas medijum, iznajmljivanje,...i naravno vreme!)...tako da realna cena za svaki dobro uradjen film na divx-u ne postoji! I kada bi je neko predlozio verovatno bi bila znatno visa nego po sto se danas prodaju filmovi! ...Stoga, vecina to radi za svoju dusu...filmofilsku dusu, ko voli zna cenit!
Na vrh
Kristijan View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kristijan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Ožujak/Mar.2004 u 23:38
Originalno postovano od strane rhymerator rhymerator piše:

Realno gledano, mislim da je Kristijan u pravu. Svaki divx film koji sripate sa dvd-a se tesko isplati, i uvek je malo novca za to (kosta vas medijum, iznajmljivanje,...i naravno vreme!)...tako da realna cena za svaki dobro uradjen film na divx-u ne postoji! I kada bi je neko predlozio verovatno bi bila znatno visa nego po sto se danas prodaju filmovi! ...Stoga, vecina to radi za svoju dusu...filmofilsku dusu, ko voli zna cenit!

tak je..od 1400 filmova ja ih nisam ni 200 pogledao, jer samo kupovao i kupovao ..za šta za bezveze..niti nikakve koristi niti ništa. samo sam pao u trošak...
Na vrh
Blues-EXE View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Blues-EXE Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Ožujak/Mar.2004 u 23:52
Svaka cast onom Jure ja se jos nisam mjenjo za filmove niskim ali mi je Jure poslao Matrix 3 i to dzaba i nista covjek nije trazio svaka mu cast za to a onima koji kazu da su poslali a u stvari nisu
bolje nek se maknu ovih ljudi ovdije jer nije stvar u tome sto ti neces nikad dobit film nego sto ostanes na gubitku sam a onaj kojem saljes samo moze da dobija
Fission Maild
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj rhymerator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Ožujak/Mar.2004 u 07:23

Originalno postovano od strane Blues-EXE Blues-EXE piše:

Svaka cast onom Jure ja se jos nisam mjenjo za filmove niskim ali mi je Jure poslao Matrix 3 i to dzaba i nista covjek nije trazio svaka mu cast za to a onima koji kazu da su poslali a u stvari nisu
bolje nek se maknu ovih ljudi ovdije jer nije stvar u tome sto ti neces nikad dobit film nego sto ostanes na gubitku sam a onaj kojem saljes samo moze da dobija

Nije stvar ni u gubitku, nego koliko u principu (koji stalno ponavljam), i kazem da ukoliko bih mi neko prvi poslao filmove (kao sto sam ja radio, pa me je zaj*bao), nikad ga ne bih prevario. Jednostavno ne vidim razlog za to, jer ako je covek potrosio neko vreme na rezanje tih cd-ova i kupio medije prazne da bi meni ucinio uslugu narezavsi cd-ove koje sam trazio, zaista ne vidim zasto bih ga bilo ko drugi trebao prevariti...think...?

Na vrh
Maverick View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Maverick Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Ožujak/Mar.2004 u 09:44

ako netko cak niti nema nesto sta bi mene zanimalo a ono sta ja imam mu jako treba sprzit cu mu besplatno samo ako je preko 3-4 cd-a trazio bi da mi posalje prazne cd-e jer se moze desiti da ta osoba dobije nesto sta tebi treba onda ce i on tebi sprziti besplatno a kad bi nekoga zaj*bo ne bi mogli ostvariti takvo nesto

I am what I am nothing more and nothing less,but still with knowledge of that, I am more than u'll ever be!
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj rhymerator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Ožujak/Mar.2004 u 13:54
Da, ali neko je dosao ovde na forum (mislim registrirao se) samo da bi nekog zajeb*o i takvih se treba cuvati..., takve zapravo ne interesuje duza saradnja. on te zezne za par komada, mene za par komada, nekog treceg za par komada...i eto njemu 10-ak komada filmova...zasto? --->zato sto je neko verovatno njemu hteo da ucini uslugu...
Na vrh
mr_madnes View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mr_madnes Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Ožujak/Mar.2004 u 22:41

Ljudi moram pohvaliti H-mastera.On je meni poslao prvi CDove i još ćekao tjedan dana poslije što sam ih ja dobio da mu ih ja pošaljem i nije prigovarao(ali sam ja masno platio poštarinu)

Tip je COOL

Vegeta rules
Na vrh
Blues-EXE View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Blues-EXE Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Ožujak/Mar.2004 u 23:06
eh meni jos nisu stigli diskovi od njega koliko si ti ceko da ti stignu madnes
Fission Maild
Na vrh
mr_madnes View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mr_madnes Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Ožujak/Mar.2004 u 09:33
tjedan dana,možda malo više ali ja sam iz Cro
Vegeta rules
Na vrh
Crazy Ivan View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Crazy Ivan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Ožujak/Mar.2004 u 20:36

super ti je ta tema ja sam zabunom pokrenuo sličnu jer ovu nisam vidio, dobra je ideja o onoj crnoj i bijeloj listi. samo tako nastavite i bit će dobro

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 234
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,141 sekundi.