| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Download iskustvo |
Odgovori
|
| Korisnik | |
suadnovic
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Banned user
Pridružen: 29.Travanj/Apr.2008 Lokacija: Niš Status: Offline Points: 837 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Download iskustvoObjavljeno: 17.Lipanj/Jun.2008 u 08:00 |
|
Postam vlastito iskustvo koje vjerujem moze biti korisno. Naime skidao sam
film 1408 sa
a prije toga sam imao neke mrtve linkove koje sam pobrisao i ubacio ove nove, zaboravivsi na tren da pogledam ima li password. No ostao je od prvog krivi password, cini mi se nefretizm, te nakon okoncanja downloada, kad sam ga unio, od Rara dobijam poruku da je Zip1 prazan, umesto uobicajene o krivom password-u, i avi se nije mogao formirat. Taman sam krenuo da pobrisem i da skidam na drugoj strani, kad mi u zadnjem trenu padne napamet da jos jednom proverim password. Odguglam dio iz Rapid linka, nadjem post bez problema, i pravi passord, nakon cijeg se unosa avi formirao bez problema. U prici je najstrasnije sto mi nijednog trenutka nije palo na pamet da proverim ispravnost arhiva. Svaki dalji komentar je suvisan. Ostaje pak dilema zasto je Rar uputio onakvu poruku, trebao sam uhvatit popup, no umor i hlapljenje (54) su ucinili svoje. Mozda soba za post nije prava, ali da ima veze sa download-om, ima, i to za podsobu budalasti download-i. Ažurirao suadnovic - 17.Lipanj/Jun.2008 u 08:21 |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |