Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - titlovi za House MD i 24h
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

titlovi za House MD i 24h

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Beli Mag View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Beli Mag Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: titlovi za House MD i 24h
    Objavljeno: 04.Lipanj/Jun.2008 u 16:11
    Skinuo sam serijal House MD DVD Rip i 24h DVD Rip sa neta, i ni jedan prevod mi ne lezi. Probao sam da ih sinhronizujem ali ne vredi. Kao da u ovoj verziji postoje neki dodati vremenski intervali izmedju scena (kao mesto za reklamu)... ne umem da objasnim, ali kada uradim sinhronizaciju prvog i zadnjeg dijaloga, prvi mi legne, ostali vec gube tajming... neverovatno...

ima li neko ove serije sa titlovima ali da su DVD ripovi a da nisu TOPAZ verzija.
Na vrh
angels View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj angels Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Lipanj/Jun.2008 u 23:04
A za koje sezone ?
Na vrh
Beli Mag View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Beli Mag Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Lipanj/Jun.2008 u 08:16
24 season 6 dvd rip

House MD season 3 dvd rip
Na vrh
pejafor3 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pejafor3 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Lipanj/Jun.2008 u 13:49
Razlika je sto su tvoje serije DVD Rip a prevodi su radjeni za HDTV rip.

Koristi komandu ALT+M u SW.
Selektuj ceo titl sa CTRL+A... cim izgovore prvu rec... stisni pauzu. Potom stisni ALT+M....
AKO NISI NA VREME U STOTINKU STISNUO... koristi ctrl+shift+n) da ti titlovi idu po 100 milisekundi u nazad...

Potom kao sto si i ti primetio sa je problem u reklamam... skocis do sledeceg mesta gde ti ne odgovara dijalog...(recimo: 100 linija preskocis, odnosno do mesta gde ne odgovara) od tog mesta... selektujes sve linije do kraja sa CTRL+SHIFT+END i ponovis ono gore sto sam napisao. (ALT+M, CTRL+SHIFT+N)

Tako jedno pet puta u svakoj epizodi... odnosno gde su bili prekidi zbog reklama...

U principu za 5 minuta sredis kad se navezbas. Nekad ce mozda biti neka epizoda (od cele sezone)koju neces moci za 5 minuta nego ces je raditi pola sata.

Navezbaj se i ici ce lako.

Ažurirao pejafor3 - 05.Lipanj/Jun.2008 u 13:53
Na vrh
Beli Mag View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Beli Mag Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Lipanj/Jun.2008 u 20:03
Originalno postovano od strane pejafor3 pejafor3 piše:

Razlika je sto su tvoje serije DVD Rip a prevodi su radjeni za HDTV rip.

Koristi komandu ALT+M u SW.
Selektuj ceo titl sa CTRL+A... cim izgovore prvu rec... stisni pauzu. Potom stisni ALT+M....
AKO NISI NA VREME U STOTINKU STISNUO... koristi ctrl+shift+n) da ti titlovi idu po 100 milisekundi u nazad...

Potom kao sto si i ti primetio sa je problem u reklamam... skocis do sledeceg mesta gde ti ne odgovara dijalog...(recimo: 100 linija preskocis, odnosno do mesta gde ne odgovara) od tog mesta... selektujes sve linije do kraja sa CTRL+SHIFT+END i ponovis ono gore sto sam napisao. (ALT+M, CTRL+SHIFT+N)

Tako jedno pet puta u svakoj epizodi... odnosno gde su bili prekidi zbog reklama...

U principu za 5 minuta sredis kad se navezbas. Nekad ce mozda biti neka epizoda (od cele sezone)koju neces moci za 5 minuta nego ces je raditi pola sata.

Navezbaj se i ici ce lako.

verzija 4 beta3 ne radi mi opcija CTRL+M ????
Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Lipanj/Jun.2008 u 20:26
Govori ti za verziju 2.51. U verziji 4 imaš opciju "Edit - Timings - Set delay" ili CTRL + D. Otvara ti se prozor sa četiri podprozora od kojih je zadnji "Set delay" Pomakneš vrijeme napred ili nazad (+ i -) i obavezno pazi da dolje označiš mičeš li cijeli titl ili samo odabrani dio.
Na vrh
Beli Mag View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Beli Mag Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Lipanj/Jun.2008 u 07:18
da da da.. to sam i ja video. umesto opcije CTRL+M, koristi se CTRL+1 za pocetak sinhronizacije i CTRL+2 za kraj sinhronizacije. odlicna opcija kad zeli mda samo jedan blok prevoda sinhronizujem.

uskoro sredjen komplet house3&4, shild 4&5 za DVD rip pa ako neko ima potrebu...
Na vrh
pejafor3 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pejafor3 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Lipanj/Jun.2008 u 11:27
Koje spominjao CTRL+M.

ALT+M treba da korsitis.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,297 sekundi.