Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - secenje "avi" fajla
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

secenje "avi" fajla

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
donmakemyday View Drop Down
Banned user
Banned user

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj donmakemyday Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: secenje "avi" fajla
    Objavljeno: 08.Svibanj/May.2008 u 22:40
Kojim programom i kako da isecem "avi" fajl ???
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Svibanj/May.2008 u 01:38
AVI MPEG RM WMV Splitter i veruj mi, nema potrebe da ti išta objašnjavam.
Na vrh
donmakemyday View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj donmakemyday Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Svibanj/May.2008 u 08:43
Hvala
Na vrh
slvk_22 View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj slvk_22 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Kolovoz/Aug.2008 u 17:40
Originalno postovano od strane darije darije piše:

AVI MPEG RM WMV Splitter i veruj mi, nema potrebe da ti išta objašnjavam.

jel zna neko gde mogu da skinem taj program a da nije trajal verzija, video sam da je neko ostavio neki rapid link na ovom forumu ali mi avast registruje viruse, koristio sam trajal verziju i ona je istekla, sad ne mogu da nadjem nigde na netu da skinem taj program, da mogu da spajam avi fajlove
Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Kolovoz/Aug.2008 u 17:47
Probaj naći serial (npr. serials.ws).
Postoje dva programa, jedan je "splitter" (za razdvajanje), a drugi je "joiner" (za spajanje).
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Kolovoz/Aug.2008 u 17:52
mozes i Virtual DubMod-om
Na vrh
slvk_22 View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj slvk_22 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Kolovoz/Aug.2008 u 21:17
e da nisam naglasio, jbg, meni treba za spajanje avi fajlova li ovo nije ta tema, jel ima neki program za spajanje avi fajlova a da nije avi mpg ... joiner

Na vrh
joya View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj joya Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Kolovoz/Aug.2008 u 13:32
evo ti mislim da je ovo to sto trazis otvori ovu temu

http://www.divx-titlovi.com/Forum/forum_posts.asp?TID=20221
Nije ko što nije, jer da jeste bilo bi, a nije!
Na vrh
slvk_22 View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj slvk_22 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Kolovoz/Aug.2008 u 17:42
hvala ti jovo, video sam taj post i ranije ali uspeo sam da nadjem na rapidu linkoce za avi mpg ... joiner i spliter, meni je trebalo samo za spajanje, ali hvala u svakom slucaju, svima
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,204 sekundi.