Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Hardware
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - često restartanje
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

često restartanje

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
ssurfer View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ssurfer Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: često restartanje
    Objavljeno: 08.Svibanj/May.2008 u 19:44
    Imam jedan problem pa bih molio nekog ako mi može pomoći. Računalo mi se odjednom počelo samo restartati. problem nije u pregrijavanju jer su temperature niske. Mogu se spajati na internet bez problema i dok sam na internetu sve je u redu. Problem se javlja kad otvaram neke aplikacije. Interesantno je da se ne pojavljuje plavi ekran sa greškom već mi se restarta bez toga. kako vrijeme prolazi to se sve češće događa. Probao sam EVERESTom opteretiti i memoriju i CPU na max i sve bude u redu. Da li se netko već susretao sa takvim problemom? Računalo je staro oko 4 godine i do sada je sve radilo bez problema. Unaprijed hvala
SILVER SURFER
Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Svibanj/May.2008 u 19:47
to se meni i na mojoj kanti desavalo,ali ja nista nisam dirao niti  cackao i samo je odjednom prestalo a sto je bilo u pitanju pojma nemam

HAJDUK zivi vjecno,Bog i nitko vise!!!!
Na vrh
sipa View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sipa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Svibanj/May.2008 u 20:14
skeniraj na viruse i adaware. Mozda ti pada napon na mrezi. Milion mogucih stvari moze biti.
bolje golub na grani, no guska u krevetu
Na vrh
ssurfer View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ssurfer Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Svibanj/May.2008 u 21:08
Jedino što sam uspio skužit je da se problem javlja pri pokretanju DVD-RWa.Čin počne komunikacija sa driveom on se restarta.Osvježio sam firmware i ne pomaže.
SILVER SURFER
Na vrh
Vladika View Drop Down
Senior translator
Senior translator
>> Virus Guru <<

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vladika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Svibanj/May.2008 u 21:10
E prijatelju, ja sam se sa tim "borio" i na kraju digao ruke. K'o sto kaze Deki, i kod mene neko vreme pravi restart i po nekoliko puta u sat vremena, a onda neko vreme prestane, pa ponovo ucestalo, pa prestane, i kao i kod tebe sve sto moze da dovede do toga NIJE. I tem, nizak, promenjeno i nekoliko verzija XP-a, cist od stetocina i opet ISTO. Neko vreme sam mislio da nije do struje, ali i kad je stavljeno napajanje od 450W sve isto. KOliko sam mogao da cujem, i jos neki su imali sllicne, ili iste, probleme, i oni su se lomili da nadju sta je uzrok, i kao i ja odustajali. Pu, pu, pu, da zlo ne cuje, da ne ureknem ovu moju novu kantu, da se ne zarazi!!! Savet je da odustanes da razbijas glavu sta to moze da bude. Ili menjaj racunar ili "trpi" restart.
Vladika
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
BSTD :)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Svibanj/May.2008 u 07:44
Ovako, isključi opciju automatskog restarta, nakon čega bi ti idući put kad dođe do greške trebao pokazati bsod. Tada će ti biti lakše ustanoviti o kakvoj se greški ili komponenti radi. Evo na slici imaš prikazano gdje isključuješ automatski restart u slučaju greške:

Na vrh
Vladika View Drop Down
Senior translator
Senior translator
>> Virus Guru <<

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vladika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Svibanj/May.2008 u 12:21
Eh kad bi tako bilo lako. Naravno da sam i to probao, ali tada se umesto restarta pojavi plavi ekran sa obavestenjem da je windows morao da se zagasi da ne bi doslo do ostecenja... bla, bla, bla...
Vladika
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Svibanj/May.2008 u 12:41
Poanta ovoga je da ti se pojavi taj prozor ili u većini slučajeva bsod iz kojega vidiš u čemu je problem, a tek onda ideš u rješavanje...
Na vrh
Vladika View Drop Down
Senior translator
Senior translator
>> Virus Guru <<

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vladika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Svibanj/May.2008 u 14:42
Bilo bi sjajno kada bi to bilo tako. Kod mene je napisao da mi je memorija losa. Stavljena je druga (kasnije jos jedan model) i sve je bilo isto. Ma ni sam ne znam koliko sam stvari promenio i pokusavao, i stalno tako.

Vladika
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Svibanj/May.2008 u 15:03
i kako si rješio?
Na vrh
komunjara View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj komunjara Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Svibanj/May.2008 u 16:31
i u mene je to bilo resetovanje dok sam imao SP1
bez ikakvih probelma...

čak i kad ništa ne radi... ostavim ga pola sata

vraćam se a ono poruka nakon resetovanja... izaberite kako da se logujete

samo je prestalo od sebe
Na vrh
Vladika View Drop Down
Senior translator
Senior translator
>> Virus Guru <<

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vladika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Svibanj/May.2008 u 22:44
Resio??? Nikako. Trpeo neko vreme, pa je iznenada samo od sebe prestalo, pa se ponovo vracalo, na kraju mi pukao film i kupio sam novu masinu (cuk, cuk, cuk radi k'o sat da je ne ureknem!).
Vladika
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Svibanj/May.2008 u 00:18
mozda malo pomogne ovo: imao sam i ja neke probleme slicne ovome, isto tako radi radi pc, odjednom se pojavi plavi ekran i pise nekad Kernel Fault, nekad nesto drugo, trece... ali i imao sam jos problema plus u windows-u,  a to je kad sam hteo neki cd ili dvd da prekopiram na drugi disk ili image da unesem u pc, on pokaze da je kompletno uneo image ili kompletno izrezao cd ili dvd, a ustvari vec kad unosi image ostecena ram memorija uzima neki mali delic iz cd-a ili dvd-a dok cita disk, i posle to ne vraca kad reze. tako da napravi image, izreza disk, i posle disk  ne radi javlja crc error, cab fajlove error fakticki nemozes instalirati igru, gledati film, insalirati program... to je bilo sve do ostecene ram memorije! zbog nje mislim da mi se prikazivali i bed sektori na hard disku... to je bio moj problem, taj dan kad sam to saznao uz pomoci mog druga, bacio sam tu ram memoriju u djubre i sve je radilo ko sat! probajte neki program istestirajte ram memoriju, mislim da se zove program ram tester oko 1mb je . pozz

Ažurirao icemaher - 10.Svibanj/May.2008 u 00:20
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,218 sekundi.