| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Title request... |
Odgovori
|
| Korisnik | |
k0per.nik
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Pridružen: 06.Svibanj/May.2008 Lokacija: Serbia Status: Offline Points: 1 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Title request...Objavljeno: 06.Svibanj/May.2008 u 20:55 |
|
Dobri ljudi/putnici namernici,
počeo sam da pravim kolekciju filmskih klasika, ali nigde ne mogu da nađem srpski/hrvatski titl za film "Ko se boji Virdžinije Vulf" iliti u originalu "Who's Afraid Of Virginia Woolf"! Reč je o drami iz '66. godine, igraju Ričard Barton, Liz Tejlor i Džordž Sigal, a drama je ekranizacija istoimenog romana Edvarda Olbija. Stariji korisnici se verovatno sećaju filma! =D DakleM, da rezimiramo... engleskih titlova ima, ali nema srpskih/hrvatskih ni za lek! Tako da.. ukoliko naiđete, ili, daj Bože, prevedete, molim Vas, uploadujte ih! Hvala! P.S. Kada pokušam da skinem titlove koje mi pretraživač na ovom sajtu ponudi, prijavljuje mi grešku... Proverite sami, kucajte u search polju 'Who's afraid of Virginia Woolf' C'est ca! |
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Svibanj/May.2008 u 21:07 |
|
Prevod za film Who's Afraid of Virginia Woolf? (1966)
postoji, cak vise njih: http://www.divx-titlovi.com/Default.aspx?page=subtitles&name=Virginia+Woolf&language= |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |