Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Title request...
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Title request...

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
k0per.nik View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj k0per.nik Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Title request...
    Objavljeno: 06.Svibanj/May.2008 u 20:55
Dobri ljudi/putnici namernici,
počeo sam da pravim kolekciju filmskih klasika, ali nigde ne mogu da nađem srpski/hrvatski titl za film "Ko se boji Virdžinije Vulf" iliti u originalu "Who's Afraid Of Virginia Woolf"!
Reč je o drami iz '66. godine, igraju Ričard Barton, Liz Tejlor i Džordž Sigal, a drama je ekranizacija istoimenog romana Edvarda Olbija. Stariji korisnici se verovatno sećaju filma!
=D
DakleM, da rezimiramo... engleskih titlova ima, ali nema srpskih/hrvatskih ni za lek! Tako da.. ukoliko naiđete, ili, daj Bože, prevedete, molim Vas, uploadujte ih!
Hvala!
P.S.
Kada pokušam da skinem titlove koje mi pretraživač na ovom sajtu ponudi, prijavljuje mi grešku...
Proverite sami, kucajte u search polju 'Who's afraid of Virginia Woolf'
C'est ca!
Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Svibanj/May.2008 u 21:07
Prevod za film Who's Afraid of Virginia Woolf? (1966)
postoji, cak vise njih:
http://www.divx-titlovi.com/Default.aspx?page=subtitles&name=Virginia+Woolf&language=
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,152 sekundi.