Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Hardware
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Mobiteli
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Mobiteli

Odgovori Odgovori Stranica  <12
Korisnik
Poruka
Kristijan View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kristijan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Travanj/Apr.2004 u 12:49
ej Mickey moga bi prestati sa vrije?anjem papci i to..inace cu te izbaciti sa foruma...
Na vrh
Crips View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Crips Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Travanj/Apr.2004 u 15:55
Originalno postovano od strane Mickey Mickey piše:

Jebo SAMSUNG, pogledaj onda NOVI PANASONIC X700, samo papci koriste SAMSUNG,a sto se tice kamere PANASONIC IMA I SVIJETLO ZA NOCNO SNIMANJE;A SAMSUNG NEMA.

Sve u svemu,samsung je pusiona!!!!!!!!!!

dok sam ja kupovao samsunga x70 je kostao puno ima mi ga frend i jedino sto je bolje to je ono svijetlo i blutooth a ostalo je manje vise jednako.samo neznam jel taj panasonic ima samo snimanje da se mozes vidjeti na prednjem displayu.sad i ja mogu kupit bolji mob ali zasto??svako malo izlaze novi i bolji mobiteli i tvoj x70 ce zastarit.

somebody stop me
Na vrh
Master View Drop Down
member
member
Rastaman

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Travanj/Apr.2004 u 17:47

Crips u pravu si!

Pomozite u ostvarivanju premium accounta na RS.com...Downloadajte ovaj fajl od 1MB.Hvala puno...
Na vrh
alekovac View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj alekovac Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Svibanj/May.2004 u 18:21
ja imam neki telit malo koriš ako koga zanima malo je korišten moja stara je bila vlasnik pa je očuvan ko nov za 230 kn ako je ko zainteresiran neka se javi na pm
Na vrh
tlisak View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

˙°¤. mirotvorac .¤°˙

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tlisak Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Svibanj/May.2004 u 00:39

Ovako kao netko tko je promijenio kojih 30/40 mobitela do sad složit ću se da je X70 bolji od E700 imao sam i jednog i drugog pa mogu reć objektivnu ocijenu sa svog stajališta,... JEdna velika stvar koja je iritantna kod Samsunga je to što nemožeš sa kompa na mob prebacit i zato ja preferiram SonyEricssone, kako uvijek nosim dva mobitela (posla radi,..) trenutmno koristim SE P900 i T630 i oba su pile, imaju sve što mi treba USB (P900), Bluetooth, e-mail client, IRDA te prijenos podataka na mob i sa moba preko kompa što je meni za posao dosta bitno a onima kojima je bitna kamera oni se možda i neće složiti sa mojim izborom ali zar za slikanje nije fotić??

Pozdraf, Tomislav

Na vrh
tlisak View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

˙°¤. mirotvorac .¤°˙

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tlisak Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Svibanj/May.2004 u 00:57

Evo vi "brijači na kamere"   obratite pozornost na kameru od ovog telefona

General Network GSM 900 / GSM 1800
Announced 2004, 1Q
Status Coming Soon 
Display Type TFT touchscreen, 256K colors
Size 160 x 240 pixels
Optional Ringtones  
Vibration In phone
Languages  
- Polyphonic ringtones
- Photo editor

Memory Numbers in phone Yes
Call records  
Features GPRS Yes
Data speed 
Messaging SMS, EMS, MMS, Email, Instant Messaging
Clock Yes
Alarm Yes
Infrared port Yes

- Build-in digital 2.1 Mpix camera with auto-focus, video and flash
- Direct print functionality
- OS Pocket PC 2003, Phone edition
- Pocket Office(Word, Excel, Outlook)
- HTML browser
- MP3 player

Na vrh
Kristijan View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kristijan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Svibanj/May.2004 u 09:15

sve što nije samsung ja ne ovlim

Na vrh
VenomLord View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj VenomLord Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Svibanj/May.2004 u 20:12

ja imam stari siemens c55

ima monokromatski(za štefeke i šteficeTM- jednobojni) ekran. mob mi je OK(općepoznata je činjenica da se pod jakim suncem možeš slikati sa color ekranom)

http://error-forum.tk
Na vrh
BIG_BOSS View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BIG_BOSS Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Svibanj/May.2004 u 22:03

Ej Narode jedan mobitel od Samsunga je jedino dobar to je SAMSUNG SGH P-400.

Pozdrav Svima....

Na vrh
apocalypse View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj apocalypse Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Svibanj/May.2004 u 00:29

Ajde kad se svi hvale pa cu i ja:

Ericsson T18

sa škarama umjesto antene jer je pukla

sa baterijom koja traje 2min ako mob nije uštekan u struju

da imam sliku stavio bi je ovdje pa da se i jos netko smije osim mene

Na vrh
tlisak View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

˙°¤. mirotvorac .¤°˙

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tlisak Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Svibanj/May.2004 u 00:41

Originalno postovano od strane VenomLord VenomLord piše:

(općepoznata je činjenica da se pod jakim suncem možeš slikati sa color ekranom)

Pa baš i ne, sa TFT ekranima s tim i nemaš problema!

Na vrh
VenomLord View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj VenomLord Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Svibanj/May.2004 u 19:29

... naravno, to se ne odnosi na TFT ekrane(zaboravih!)

Nije možda greška ka piše da ovaj Tel.me sa 2,1MPIx kamerom ima ekran 256 boji?

Ažurirao VenomLord
http://error-forum.tk
Na vrh
Bikonja View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bikonja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Srpanj/Jul.2004 u 16:16

256 K... znaci 256 Kilo... znaci 256000 boja, sto je koliko ja znam, najvise na mobitelu do sad....

Ajde da i ja kazem sta ja imam... Zasad jos imam Siemens SL45i, ali do kraja tjedna mi stize Siemens SX1... Meni je taj mobitel prejeben

Kad narastem, bit cu normalan...
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.