| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
KRITIKA |
Odgovori
|
| Korisnik | |
outside
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Translator
Joe Purdy - music legend Pridružen: 16.Travanj/Apr.2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 6250 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: KRITIKAObjavljeno: 25.Travanj/Apr.2008 u 12:20 |
|
imam kritiku za ovaj forum,očito moderatorima nije stalo do ovog foruma,uopće se netrude,najviše se piše pod dnevnik gledanja filmova a ostalo treba proći dost vremena da bi se dobio odgovor,sve je nekak monotono,daj se malo pokrenite,no to je samo moje mišljenje.....
|
|
![]() |
|
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
tranceXplosion Pridružen: 18.Travanj/Apr.2003 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 12093 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Travanj/Apr.2008 u 14:09 |
|
Jel imas neku konkretnu primedbu ili...
|
|
|
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren |
|
![]() |
|
outside
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Joe Purdy - music legend Pridružen: 16.Travanj/Apr.2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 6250 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Travanj/Apr.2008 u 15:18 |
|
da evo npr pogledaj pod potražnja serija
|
|
![]() |
|
blackpearl
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Pridružen: 23.Kolovoz/Aug.2005 Lokacija: Serbia Status: Offline Points: 5710 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Travanj/Apr.2008 u 16:18 |
|
a sta fali potraznji serija? Svako ko je trazio neku seriju je dobio linkove ako ih ima.
|
|
|
|
![]() |
|
Dngy
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
BSTD :) Pridružen: 02.Sijecanj/Jan.2004 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 2873 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Travanj/Apr.2008 u 21:01 |
|
Ovako, moram priznati da je dexter17 u pravu i primjetio je stvari koje su realno stvarno prisutne na forumu, a to je manjak aktivnosti, što, unatoč tome što sam administrator, moram priznati. Možda je dao loš primjer teme, odnosno podforuma potražnje serija, ali opčenito gledano smanjila nam se jako aktivnost na forumu, ali to bih pripisao velikom večinom korisnicima odnosno članovima koji se učlane i odmah u prvom postu nešto traže, neki titl ili neko objašnjenje kako namjestiti prijevod, a da kasnije samo nestanu i ne nastave sudjelovat u radu foruma. Moram reći kako mi stariji članovi, sada ću ipak govoriti u svoje ime, ignoriram takve "padobrance" u slučaju da traže prijevod za film koji je netom izašao, a moram priznati da je bilo i upadica za filmove koji se nisu još ni pojavili. Druga stvar koju ignoriram odnosno u krajnjem slučaju i brišem su upadi članova (novih) koji dođu s pitanjima "kako namjestiti prijevod?", "kako skinuti film?" "slika mi je okrenuta?" "koje codece da koristim?" i slična pitanja, jer postoji hrpa tema s hrpom odgovora na ta i slična pitanja, a da ne govorim o sticky temama za namještanje prijevoda, ali lakše je otvoriti temu i čekati objašnjenje, nego malo pretražiti forum.
Nadalje, mislim da je i sama tematika foruma takva da je teško očekivati neku pretjeranu aktivnost, jer pošto je ovo forum za titlove, korisnici dolaze večinom samo tražiti titlove odnosno dolaze kada im nešto treba, a stari članovi, kojih je na žalost sve manje ovdje dežuraju za takve "padobrance"... Rasprave bilo kojeg drugog konteksta rijetko kada opstaju, što zbog nezainteresiranosti članova, a što zbog već spomenutog problema aktivnosti, a teme koje su stalno aktivne su veoma rijetke...pa pogledajmo samo količinu tema s jednim ili čak niti jednim odgovorom!! Tu dolazimo do jednog nivoa u kojem su moderatori sasvim nemočni, jer oni bez aktivnih članova ne mogu ništa napraviti...tu su nam potrebne sve konstruktivne kritike ali ponajprije i prijedlozi za pokretanje aktivnosti na forumu, jer smo mi (moderatori i administratori) dosta raspravljali o toj temi ali rijetko kada dolazili do zadovoljavajućeg rezultata. Ja itekako cijenim tvoju kritiku dexter17 jer mislim da je po meni itekako opravdana, ali nam treba drugačiji pristup, pristup s prijedlozima za rješenje tog priblema a ne samo na ukazivanje jer smo svi mi (više-manje) problema svjesni. |
|
![]() |
|
outside
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Travanj/Apr.2008 u 22:08 |
|
slažem se upotpunosti s tobom Dngy,to sam i htio reći da fali aktivnosti al sam se krivo izrazio,ispričavam se,posebno vedder koja je ovdje po meni naj aktivnija i hvala na podršci,stvarno nisam mislio ništa loše samo sam pridonijeti forumu,a ako treba pomoć oko foruma samo recite
|
|
![]() |
|
Dngy
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
BSTD :) Pridružen: 02.Sijecanj/Jan.2004 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 2873 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.Travanj/Apr.2008 u 20:16 |
|
Ma nema potrebe za isprikama, sumnjam da se netko naljutio na tvoju kritiku dexter17... Mis mo itekako svjesni u kakvom je forum stanju, ali isto tako smo svjesni njegove vrijednosti, ma kakav god on bio, jer je to dio jedne od najznačajnijih (usudio bih se reći i najznačajnije) stranica za prijevode na područjima ex yu, a pogotovo Hrvatske, Srbije, Crne Gore i Bosne, jer su ti jezici međusobno itekako razumljivi, pa se samim time i nameče kao logično da su ti prijevodi i najzastuljeniji.
Svima nama je u interesu dovesti stranicu na što bolji nivo, kako kvalitetom tako i posječenošću, a samim time i suradnjom u stvaranju novih prijevoda, a ruku na srce, ne možemo se požaliti na razinu produktivnosti naših prevodilaca. Ovaj tim, moderatora i administratora, je u zadnjih godinu dana ovaj forum ipak podigao na jedan viši nivo nego što je bio u jednom periodu prije "nas", a pošto si novi član ne želim te time opterečivati, no istina je da itekako treba još puno raditi na aktivnosti članova i kvaliteti samog foruma, jer pomalo je deprimirajuća činjenica i podatak da uz ovoliki broj članova koji je registriran na ovom forumu, forum izgleda tako neaktivno, unatoč tome što znamo zašto imamo toliko članova. No svima nama je u podsvijesti to da će se, nadamo se, skorašnjim novim dizajnom stranice okrenuti još jedna stranica u stvaranju ovog sajta kao najprepoznatljivijeg i najposječenijed sajta ove tematike na našim prostorima. |
|
![]() |
|
streberche
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.Travanj/Apr.2008 u 20:56 |
|
Titlovi jesu najbolji sajt sto se tice prevoda,a sam forum je manje aktivan jer nema gluposti i zezalica kao na ostalim forumima(sto naravno nije kritika vec samo cinjenica).
I sve se moze naci sto je potrebno za sredjivanje titlova...A ako nesto ne moze da se pronadje uvek je tu neko ko je voljan da pomogne... A ako neceg i nema razlog je jednostavan,jer to nesto nije ni potrebno... ![]() |
|
![]() |
|
wooo
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 21.Travanj/Apr.2008 Lokacija: Serbia Status: Offline Points: 13 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Travanj/Apr.2008 u 20:13 |
|
moze i dosta da se nauci ovde.ja sam recimo provalio da je ConvertXtoDvd najbolji program za prebacivanje divix-a u dvd(da ne misli neko da sam lud sto to radim...moji matori gledaju filmove preko dvd playera koji ne podrzava central europe,pa svaki put moram da im pravim dvd).a za taj program sam saznao preko ovog sajta.do tada sam koristio winavivideoconverter koji pola titla proguta.i jos sam dosta stvari procitao.sve u svemu,sajt je za desetku.
|
|
![]() |
|
darije
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Infernal Affairs Pridružen: 16.Veljaca/Feb.2005 Status: Offline Points: 38972 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 29.Travanj/Apr.2008 u 00:26 |
|
Hvala na lepim rečima... I drago mi je da smo postigli ono što nam je prevashodni cilj, a ne da pišemo 1000 stranica na temu "Kad ja tamo, a ono međutim"... Takvih je foruma milion na internetu...
|
|
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |