Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - u torent (dodatni jezici)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

u torent (dodatni jezici)

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
rambo2007 View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj rambo2007 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: u torent (dodatni jezici)
    Objavljeno: 23.Ožujak/Mar.2008 u 03:58
    htio sam znat kako da instaliram dodatne jezike za u torent skino sam ih vec!!!!hvala
Na vrh
Seven Of Nine View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Seven Of Nine Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Ožujak/Mar.2008 u 08:40
taj language pack koji si skinuo mora biti na istom mjestu gdje ti je i utorrent.pokrenes utorrent,ides na opcije i pod postavkama te pita da odaberes koji jezik zelis i to je to.javi dal si uspio
Pioneer of Civil Rights
Na vrh
rambo2007 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj rambo2007 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Ožujak/Mar.2008 u 17:09
MA NISAM USPIO,UTORENT MI JE NA DESKTOPU A U PROGRAMIMA GA NEMA,PROBO SAM U FOLDERU GDJE SE NALAZI STAVIT NA NJEGA S COPY TAJ LENGUEG PACK AL NEIDE OPROSTI I HVALA NA POMOCI!!!!!    
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.