Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - The Water Horse Legend of the Deep 2007
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

The Water Horse Legend of the Deep 2007

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
simbaleo View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj simbaleo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: The Water Horse Legend of the Deep 2007
    Objavljeno: 17.Ožujak/Mar.2008 u 09:26
The Water Horse Legend of the Deep 2007 DVDRip-F I

skinuo sam ovaj film s torenta velicina 715 mb i kad sam htjeo da ga gledam vidim da on samo traje 2 minute i javlja mi ovo

Unable to process video please get the correct codes from

www.hdmi2.com

sto se to dogadja dali je to neki fake file ili sto,kako da kad slijedeci put budem skidao film da vidim da ne dobijem opet ovo sranje jer to mi se vec par puta dogodilo

ne znam dali je ovo prava grupa ali ipak hvala
Na vrh
ledeni6 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ledeni6 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Ožujak/Mar.2008 u 17:21
to ti je fake,j... te da odeš skinuti codece na tu stranicu a popušiš virus i slično sranje,Kada tražiš torentt za skidati moja preporuka ti je da pogledaš koliko seedera imaš što veči broj to bolje,imaš više šanse da film ne bude fake ili skidaj filmove od axxo jer to ti je sigurica da je film uredu
Na vrh
Seven Of Nine View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Seven Of Nine Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Ožujak/Mar.2008 u 19:44
ili sto je jos jednostavnije,procitas komentare,ako ih jos nema,ne skidas
Pioneer of Civil Rights
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.