| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Ivica Osim - Mein Sarajevo |
Odgovori
|
| Korisnik | |
zgembo
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Pridružen: 18.Listopad/Oct.2005 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Points: 2 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Ivica Osim - Mein SarajevoObjavljeno: 15.Ožujak/Mar.2008 u 17:53 |
|
Ivica Osim - Moje Sarajevo evo konacno je preveden, sredjen i poslan na upload...
Austrijska televizija ORF koja je napravila dokumentarac o najvecem Bosansko-Hercegovackom treneru i treneru bivse Jugoslavije Ivici Osimu. Za sve one koji nisu pogledali ovaj dokumentarac iskreno savjetujem da pogledaju da se uvjere o kakvom se covjeku radi, pogotovo dio kada u Beogradu podnosi ostavku, a naravno i sve ostalo. Dokumentarac se moze naci ne netu, a za sve one koji to ne uspiju mogu izvrsiti upload pa nek me kontaktiraju na pp ili nek ovdje izrazi zelju ja mu link saljem na pp... P.S. ako neko ko zna jos bolje njemacki (od jarana koji je to prevodio) nadje kakavu gresku nek javi da to ispravimo... |
|
![]() |
|
grill13
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Lipanj/Jun.2008 u 20:09 |
|
Zgembo,
u potrazi za spomenutim dokumentarcem, naletio sam na ovaj tvoj post. Zamoljavam te, ako ne bi bio problem, da ga uploadaš, pa mi pošalješ link. Unaprijed hvala, Pozdrav. |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |