Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Tesna koža i Ljeto u zlatnoj dolini
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Tesna koža i Ljeto u zlatnoj dolini

Odgovori Odgovori Stranica  <12
Korisnik
Poruka
hugo View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj hugo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Veljaca/Feb.2004 u 15:57
Originalno postovano od strane elkaz elkaz piše:

uopce ne zelim raspravljati s tobom sto se mene tice nemoras ostavljat poruke na temi koju ja stavim na forum a niti cu ja ostavljat na tvojim!!!!!!!!!!!!!!

bokkkkkkkkkkk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Meni ne mseta da ti ostavljaš poruke na mojim temama, i ne znam što sam ti ja učinio da se tako ljutiš na mene!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Na vrh
elkaz View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj elkaz Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Veljaca/Feb.2004 u 19:45
ljudi meni stvarnooooo treba ljeto u zlatnoj dolini  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Rokaj,snimaj glavu klimaj, žiže daj zarolaj...

Na vrh
Valter View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Valter Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Ožujak/Mar.2004 u 00:46
Imam ja Ljeto u zlatnoj dolini, a ima li neko Kajmak i marmelada? Dajem Ljeto + Rimejk za taj film
Na vrh
Valter View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Valter Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Ožujak/Mar.2004 u 01:07
Ljeto u zlatnoj dolini + Rimejk i još + Mali svet za Kajmak i marmelada
Na vrh
elkaz View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj elkaz Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Ožujak/Mar.2004 u 19:28

nemam ni jedan taj film ali mi treba ljeto u zlatnoj doljel hoces nest drugo za to!!!!!!!!!!!!

Rokaj,snimaj glavu klimaj, žiže daj zarolaj...

Na vrh
igor_karic View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj igor_karic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Ožujak/Mar.2004 u 18:12

imam ya svih 5-.-. 1-4 tesne kože-.-.-.i LJETO u ZlAtNoJ DoLiNi

Na vrh
Trigy View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Trigy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Ožujak/Mar.2004 u 19:55
Odkud ste vi izvukli te filmove
Why is it when I talk to God it's called prayer, but when God talks to me it's called schizophrenia?
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.