Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Spam, spam i samo spam
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Dobrodosli "I HATE ASTERIX CLUB"
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Dobrodosli "I HATE ASTERIX CLUB"

Odgovori Odgovori Stranica  <12
Korisnik
Poruka
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Ožujak/Mar.2008 u 21:27
Vrh brate!!! hahaha... Ako ti treba zaštita, zovi koks-a i Dekija, ko njih vidi sam se ubije.... LOL

Nego, dosta sa spamom, ima li neko prevod za Asteriks na Olimpijadi?
Na vrh
cudak_31177 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Ožujak/Mar.2008 u 22:12
Meni je za zaštitu dovoljan Bebinjo. Samo da je oštar kao sa ljubiteljima Asterixa. Hahaha. A što se tiče omraženog nam pomenutog Gala, znam čoveka, koji zna čoveka koji je jednom čuo za tipa koji radi prevod za Asterixa. Eto, ako je on slagao mene, lažem i ja tebe.

Vidi ti na šta to čudovište liči...kako mu nije žao onih crnih Rimljana. Čoveče, mene boli svaka kost kad oni arlauču...mogu da zamislim kako im je...
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Ožujak/Mar.2008 u 22:28
I to rade sve na prevaru!!! Piju čarobni napitak!!!!! blah!!!
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Ožujak/Mar.2008 u 22:31
ufff kako je pocelo sa pretnjama pozvace i potplatice agenta 47 t.e. Hitmana. hehehehehe!!!!!!
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Ožujak/Mar.2008 u 22:43
Ako neko hoće dobro da mi napakosti, treba samo da mi pusti Eru Ojdanića ili nekoga iz branše

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Ožujak/Mar.2008 u 22:46
Recimo Seju Kalača!!!! On ti je vrh vrhova (kad se setim samo JET SET-a) hahaha
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Ožujak/Mar.2008 u 22:52
Ahahaa da da! Mu mu mu mu mumumumumumu!!! E ta pojava mi nikad neće biti jasna.

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Ožujak/Mar.2008 u 23:07
I konačno!!!!!!!!!!!!! Prevod na našem sajtu. Prevod za Asteriksa na olimpijadi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Ožujak/Mar.2008 u 23:16
Sa žaljenjem vas obaveštavamo, da od ovog momenta, kada se na našem divnom sajtu pojavio dugo očekivani titl za omraženog nam Asterixa, potreba za postojanjem ovog cluba prestaje da postoji. Bilo je lepo...ma šta lepo? Bilo je mnogo lepo družiti se sa vama, i pokušavati da seme razdora prebacimo na Gale. Na žalost vremena je bilo malo, ali...pamtićemo ove trenutke... daj Darije lock na ovu temu. Mnogo je teško odagnati suzu kad je ovo u pitanju.

Do neke nove zgode (Indiana, Terminator, Rambo 5, Rocky 11, Asterix 4, Obelix i Elvira kraljica noći).
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Ožujak/Mar.2008 u 23:24
Still Waiting Comments on Dnevnik Gledanja Filmova about Asterix At The Olympic Games!!!!
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Ožujak/Mar.2008 u 23:38
Pozdrav drugari moji do nekog sledećeg prevoda i nekog novog kluba....
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.