| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Truman Show |
Odgovori
|
| Korisnik | |
IGOOR
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Pridružen: 29.Listopad/Oct.2007 Lokacija: Serbia Status: Offline Points: 10 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Truman ShowObjavljeno: 22.Veljaca/Feb.2008 u 12:35 |
|
Molim nekog da postavi download titla ovog filma ali sa 2 cda posto sam tako skinuo film.
UNAPRED HVALA |
|
![]() |
|
iromafia111
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda Pridružen: 05.Ožujak/Mar.2007 Lokacija: Učkurbekistan Status: Offline Points: 72147 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Veljaca/Feb.2008 u 12:43 |
|
Uzmeš Subtitle Workshop ili Time Adjuster i "narežeš" titl ako treba i na 500 komada. Postoje i upute kako se radi sa tim programima.
|
|
![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
|
IGOOR
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 29.Listopad/Oct.2007 Lokacija: Serbia Status: Offline Points: 10 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Veljaca/Feb.2008 u 19:12 |
|
Lakse je i meni i vama da postavite link da ja skinem titl koji je predvidjen za 2 cda...
|
|
![]() |
|
icemaher
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024. Pridružen: 18.Rujan/Sep.2007 Lokacija: Kumanovo MKD Status: Offline Points: 14129 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Veljaca/Feb.2008 u 19:24 |
Ažurirao icemaher - 22.Veljaca/Feb.2008 u 19:26 |
|
![]() |
|
iromafia111
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda Pridružen: 05.Ožujak/Mar.2007 Lokacija: Učkurbekistan Status: Offline Points: 72147 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Veljaca/Feb.2008 u 21:53 |
"Gladnome možeš pomoći jednom ako ga nahraniš, ali ćeš mu pomoći za cijeli život ako ga naučiš uloviti ribu." Stvarno ne shvaćam zašto se ljudi toliko boje raditi sa titlovima. Ili se boje ili su lijeni. Pazi sad, postupak traje kraće nego što meni treba da bi ga napisao ili tebi da bi ga pročitao: 1. Uzmeš titl za 1.cd i otvoriš ga u Subtitle Workshopu ili Time Adjusteru. 2. Označiš prvu rečenicu sa drugog cd-a i na tom mjestu razdvojiš titl na dva dijela. 3. Podesiš vrijeme drugog dijela titla sa filmom na drugom cd-u (jer sada je početno vrijeme filma 0, a ne npr.50. minuta) Kad sve to obaviš imaš dvostruko zadovoljstvo: 1. složio si titlove i možeš na miru gledati film. 2. postao si glavna faca u društvu jer to jedini znaš napraviti. |
|
![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |