| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
BLURAY i HDTV titlovi |
Odgovori
|
Stranica <1 747576 |
| Korisnik | |
icemaher
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024. Pridružen: 18.Rujan/Sep.2007 Lokacija: Kumanovo MKD Status: Offline Points: 14129 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Lipanj/Jun.2012 u 19:05 |
|
Hm, probaj programom MKVToolnix 5.4.0 - uputstva da izvuces samo titl, pa kasnije taj ass fajl prebaci u srt i vidi kako ce biti. A mozes probati i da sacuvas video fajl bez titla pa samo dodaj ovaj srt. Cim kazes moze da se gasi i pali, onda mora da moze da se izvuce/obrise.
|
|
![]() |
|
LjubicaSP
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Moderator
upir translator Pridružen: 08.Kolovoz/Aug.2010 Lokacija: Beograd Status: Online Points: 51707 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Prosinac/Dec.2012 u 15:37 |
|
Treba mi pomoć pošto prvi put postavljam titl za 3D.
Postavila sam 'običan' Flying Monsters 3D with David Attenborough.720p.Bluray.x264.DTS-HDChinahttp://titlovi.com/titlovi/flying-monsters-3d-with-david-attenborough-156562/ Zatim sam prema uputstvu How you can make... za 3D-Subtitler napravila 3D titl (nadam se) i sad ne znam šta da radim sa njim. Evo ga na: http://www.sendspace.com/filegroup/xT4ux6rif919QcNX%2BvG62R%2FgJ8RLO3gC U folderu Making su 3 fajla, šta dalje sa tim? Nemam nikakva iskustva sa 3D i nemam na čemu da pogledam šta sam uradila. Može li neko da pogleda ovo i da mi kaže kako da ga postavim? Možda je vreme da se doda uputstvo za postavljanje 3D titlova |
|
![]() |
|
Movie Master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Matori laf 21.03.1957. - 02.11. 2017. Pridružen: 24.Svibanj/May.2006 Lokacija: Na korak do... Status: Offline Points: 5671 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Prosinac/Dec.2012 u 15:59 |
|
3D titlovi su idx/sub fajlovi i preveliki su za postavljanje kod nas,
tako da ne verujem da će to biti dozvoljeno. Uputstvo koje sam postavio za njihovu izradu je da svako može za sebe da ih napravi od srt titlova, ako ima takvu potrebu. |
|
|
|
![]() |
|
LjubicaSP
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Moderator
upir translator Pridružen: 08.Kolovoz/Aug.2010 Lokacija: Beograd Status: Online Points: 51707 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Prosinac/Dec.2012 u 16:19 |
Mogu li onda da dodam u komentarima nešto u tom smislu i eventualno ostavim link za Sendspace na kome se trenutno nalazi (kada sam ga već uradila)? Mislim to razjasni i da ljudi znaju šta da rade i da ne očekuju da će ih naći gotove? Ili da to napišem u Titlovi vam predstavljaju? |
|
![]() |
|
Movie Master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Matori laf 21.03.1957. - 02.11. 2017. Pridružen: 24.Svibanj/May.2006 Lokacija: Na korak do... Status: Offline Points: 5671 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Prosinac/Dec.2012 u 17:18 |
|
Slobodno dodaj u komentaru, nije problem. Samo da znaš,
linkovi na Sendspace vrlo kratko traju, ako želiš da nešto što postaviš skine više ljudi, pokušaj sa recimo Mediafire. Svakako ne treba da ih očekiju gotove, mada će sigurno očekivati, takvi smo mi . Zato i postoji uputstvo za onaj programčić i krajnjeje jednostavan za korišćenje. Kome treba, snaći će se. |
|
|
|
![]() |
|
LjubicaSP
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Moderator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Prosinac/Dec.2012 u 19:35 |
Znam da sendspace kratko traje, ali nisam imala vremena da otvaram mediafire. Sada sam to sredila. Ovog puta častim, kad sam ga već odradila. Inače nisam razmišljala, ali logično je da su previše teški za postavljanje na sajt. Hvala još jednom ![]() |
|
![]() |
|
DJ Andrej
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 06.Kolovoz/Aug.2015 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 26 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Sijecanj/Jan.2016 u 14:21 |
|
Dragi prevodioci, zamolio bih vas sa jednu uslugu, kad hocete da prevedete jedan flim u startu skinite film minimalne velicine 6GB, jer ako skinete one do 1GB uglavnom se ne slaze sa bluray verzijama filmova koje su od 6GB pa do 25GB. Da budemo iskreni, u danasnje vreme svaki drugi korisnik interneta ima full HD monitor i naravno da ce on traziti sto kvalitetniji film. Hvala na razumevanju. :)
|
|
![]() |
|
LjubicaSP
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Moderator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Sijecanj/Jan.2016 u 15:22 |
|
Prevodioci imaju razumevanja, ali možda neki nemaju mogućnosti da skidaju takve verzije.
Zaista je lako uskladiti film za verziju koja ti odgovara, u dva poteza - klik na početak (Ctrl+1) i na kraj filma (Ctrl+2) i Save. |
|
|
|
![]() |
|
iromafia111
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda Pridružen: 05.Ožujak/Mar.2007 Lokacija: Učkurbekistan Status: Offline Points: 72530 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Sijecanj/Jan.2016 u 15:40 |
|
Nekima bi trebalo tjedan dana da skinu film od 6 giga. Ovakav zahtjev bi bez problema prošao u Južnoj Koreji gdje već testiraju 5G mrežu, ali kod nas je to još uvijek SF.
![]() |
|
![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
|
DJ Andrej
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 06.Kolovoz/Aug.2015 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 26 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Sijecanj/Jan.2016 u 16:54 |
|
Pa nemam ni ja para ko neki bogatasi, ali na primer ja mesecno uplacujem 30/2Mb/s (2799din) a to je najmanji paket preko SBB provajdera. Milsim, nije meni problem da sinhronizujem prevod i re-uploadujem ponovo na ovaj sajt, a to cu morati da radim, jer nisam jedini koji ima brz internet.
Vise informacija mozete pogledati ovde: http://www.sbb.rs/Paketi/222/DIGITALNI+DUO+TV%2BNET.shtml/nav_start=0
|
|
![]() |
|
Rasaa99
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 08.Rujan/Sep.2016 Lokacija: Cernica Status: Offline Points: 1 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.Rujan/Sep.2016 u 20:21 |
|
Da li moze neko da ubaci titl za The Hunger Games Mockinjay part 2 720p. BluRay. x264
Nijedan od titlova koji ima na ovom sajtu, ne odgovara tom filmu A jedva sam nasao gde da skinem film, sada mi je prevod problem. |
|
|
Dr. Mr. Jankovic
|
|
![]() |
|
slobodanboda
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Studeni/Nov.2016 u 19:52 |
|
Ima li neko iskustva sa trazenjem koda na BluRay playeru. Konkretno na Samsungu. Ne prepoznaje nase znakove kada se reprodukuje preko USB. Ako isti ukacim na TV onda ih prepoznaje jer tamo mogu da namestim kod za Jugoistocnu Evropu. Ali preko TV je problem, nema 5.1 zvuk. Trazio sam preko settinga ali nema.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
Stranica <1 747576 |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |