| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Filmovi/serije kojima ne znamo ime (mogući spoileri) |
Odgovori
|
Stranica <1 132133134 |
| Korisnik | ||
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77237 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Srpanj/Jul.2025 u 14:01 |
|
|
Nah, naknadno video post oko snega, ne sećam se snega onamo, zanemari onda "Kroz prašume...", tamo je tek nešto oko kamiona, jok ostalo 😂😂
|
||
![]() |
||
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Srpanj/Jul.2025 u 14:08 |
|
Hvala da kroz maglu mi je sve to ali stariji je film, nisam ga dovršio , a podseti me zima i da je ga je ona pozvala u stan i mislim da ima dete. Tv drama je. Palo mi je i to na pamet ali nije.
|
||
![]() |
||
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77237 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Srpanj/Jul.2025 u 15:16 |
|
|
Za sebe bre rekoh da ga se sećam "malo je reći kroz maglu" jer to što mi je poznato samo znači da je nešto što sam gledao gotovo sigurno kao dete, duuugo ih ne pratim, tako ćemo se teško precizno setiti 😂 to će verovatnije i lakše pomoći oni koji su iole friškijeg gledanja filma u pitanju 😊
|
||
![]() |
||
Armon
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Kolovoz/Aug.2025 u 23:38 |
|
|
Pozdrav svima, već dugo vremena tražim jedan stari film. Naravno ne znam kako se zove, kao ni ko ga je režirao ni ko su glumci. Radnja filma govori o pljački nacionalnih rezervi zlata. Zlatne poluge se nalaze u trezoru u kojem svaka zemlja ima svoju malu ćeliju sa zlatom i iznad svake te ćelije piše ime države kojoj to zlato pripada. Pljačkaši modifikuju lift tako da on ne može da se spušta do sprata na kojem se trezor nalazi, već se spušta, sad da li, na sprat iznad ili ispod trezora. Na spratu do kojeg modifikovani lift silazi pljačkaši prave repliku originalnog trezora ali tako da igleda kao da je potpuno prazan i opljačkan. Nakon što je replika trezora napravljena, vlasti ulaze u repliku praznog trezora misleći da ulaze u originalni trezor. Ubijedjeni da je svo zlato pokradeno napuštaju zgradu i ostavljaju je nečuvanu. U napuštenu zgradu se vraćaju pljačkaši i odnose zlatne poluge iz pravog trezora.
Ni vještačka inteligencija mi nije bila od pomoći da saznam o kojem se filmu radi i kako se zove... Da li je ikom poznat ovaj film?
|
||
![]() |
||
Zabuza
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator
Pridružen: 12.Studeni/Nov.2021 Lokacija: Srbija Status: Offline Points: 28 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Listopad/Oct.2025 u 16:46 |
|
|
Да не мислиш можда на овај филм?
![]() https://www.imdb.com/title/tt0200465
|
||
![]() |
||
Armon
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 31.Listopad/Oct.2025 u 07:32 |
|
|
Ne, film koji tražim je mnogo stariji, vjerovatno snimljen negdje oko 1980te pa i ranije...
|
||
![]() |
||
Dr IggY
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator
Pridružen: 09.Sijecanj/Jan.2013 Lokacija: Smederevo Status: Offline Points: 524 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 31.Listopad/Oct.2025 u 08:38 |
|
|
Radi se o nekom dečaku,Eskimu, koji ima moć, elektricitet u rukama veliki. Upečatljiva scena mi je kada na deponiji startuje neki auto dodirivajući haubu. To pamtim baš... Uzeću u obzir da sam 87. A taj film sam gledao sa nekih 6,7 godina. Rekao bih da je iz kasnih 80-ih ili ranih 90-ih. To je sve što pamtim. Posle toga više nikada nisam naleteo na taj film. Ima li neko predstavu o kom filmu je reč?
|
||
|
Trn u tudjem oku svi vide,a panj u svom niko.
|
||
![]() |
||
Black Raven
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Pridružen: 13.Studeni/Nov.2017 Lokacija: Srbija Status: Offline Points: 1624 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 31.Listopad/Oct.2025 u 10:37 |
|
Electric Eskimo (1979)
|
||
![]() |
||
Dr IggY
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator
Pridružen: 09.Sijecanj/Jan.2013 Lokacija: Smederevo Status: Offline Points: 524 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 31.Listopad/Oct.2025 u 11:30 |
|
Hvala ti. |
||
|
Trn u tudjem oku svi vide,a panj u svom niko.
|
||
![]() |
||
soskic71
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Pridružen: 14.Prosinac/Dec.2011 Lokacija: TvojTjub Status: Offline Points: 843 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 19.Studeni/Nov.2025 u 13:10 |
|
Možda Loophole (1981) - IMDb ?
|
||
![]() |
||
Armon
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Studeni/Nov.2025 u 04:37 |
|
|
Na žalost, nije. Svakako hvala(function(){function c(){var b=a.contentDocument||a.contentWindow.document;if(b){var d=b.createElement('script');d.innerHTML="window.__CF$cv$params={r:'9a3e1b384b155bbc',t:'MTc2NDA0MTgzNA=='};var a=document.createElement('script');a.src='/cdn-cgi/challenge-platform/scripts/jsd/main.js';document.getElementsByTagName('head')[0].appendChild(a);";b.getElementsByTagName('head')[0].appendChild(d)}}if(document.body){var a=document.createElement('iframe');a.height=1;a.width=1;a.style.position='absolute';a.style.top=0;a.style.left=0;a.style.border='none';a.style.visibility='hidden';document.body.appendChild(a);if('loading'!==document.readyState)c();else if(window.addEventListener)document.addEventListener('DOMContentLoaded',c);else{var e=document.onreadystatechange||function(){};document.onreadystatechange=function(b){e(b);'loading'!==document.readyState&&(document.onreadystatechange=e,c())}}}})();< height="1" width="1" style=": ; top: 0px; left: 0px; border: none; visibility: ;">
|
||
![]() |
||
soskic71
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Pridružen: 14.Prosinac/Dec.2011 Lokacija: TvojTjub Status: Offline Points: 843 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Prosinac/Dec.2025 u 04:16 |
|
Pa šta sad bi? Jesi li ti čovek ili AI? Ijjuuuuu....
|
||
![]() |
||
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Prosinac/Dec.2025 u 06:57 |
|
|
Forum baguje, nije do Armona, ponekada se prosto zbrlja post sam po sebi.
|
||
![]() |
||
soskic71
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 17.Prosinac/Dec.2025 u 13:21 |
|
|
Ma znam, samo se šalim. I uopšte ne mogu da pogodim o kom je filmu reč. Posle svega ovoga, smatram da je i on možda malo pomešao radnje filmova zato ne može da se nađe, dešava se. Stvarno sam se potrudio.
|
||
![]() |
||
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 17.Prosinac/Dec.2025 u 14:09 |
|
|
Komplikovanije je malčice pa ni ja nemam rešenje. 🥺
Verovatno evropski, posle onih Riffi filmova, moguće 1960-e, čim su u trezoru zastupljene mnoge zemlje, to mi ne liči na američki stil, kao ni njihovu banku uostalom. Sada bi nam bila potrebna što sveobuhvatnija lista heist filmova, pa natenane preturiti filmsku dekadu-dve, sumnjive kandidate na brzinu pregledati (deo toga je možda dostupan i na youtube-u), što je sve dugotrajan proces. Po sećanju nema šanse, ne znam detalje ni filmova koje sam gledao prošle sedmice 🤣 |
||
![]() |
||
Odgovori
|
Stranica <1 132133134 |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |