Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Hitno potrebne informacije o filmu !!!
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Hitno potrebne informacije o filmu !!!

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
ScUdEtO View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ScUdEtO Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Hitno potrebne informacije o filmu !!!
    Objavljeno: 08.Veljaca/Feb.2008 u 01:22
Interesuje me da li neko zna ko glumi glavnog glumca u filmu BITKA NA ATLANTIKU i kako se zove film na engleskom, gledao sam ga kao mali , hteo bi da ga nabavim pa ako iko moze da pomogne.

U filmu se radi o nemackoj podmornici i americkom brodu koji se ganjaju po atlantiku i rokaju medjusobno,a na brodu je jako poznat americki glumac koji glumi kapetana. Koliko se secam, moguce je da je lik glumio i u kaobojcima.

Film se sto puta prikazivao i na Tv-u , tako da ga je sigurno neko od vas gledao.

Zanima me bilo koja informacija, glumac, engleski naziv filma, godina, bilo sta .... ostalo cu se snaci...

Hvala unapred ...
Na vrh
silvyyy View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj silvyyy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Veljaca/Feb.2008 u 17:52
http://www.imdb.com/title/tt0082096/
Na vrh
ScUdEtO View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ScUdEtO Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Veljaca/Feb.2008 u 01:10
Hvala, u medjuvremenu sam dobio odgovor, film se zove The Enemy Below 1957 god., a sto se tice Boot, Das (1981) odlicno sto si napisao jer cu i taj da skinem, volim takve filmove a ima i dobre ocene.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.