Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Uvod > Novi članovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - kako da( download ) snimim filmove
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

kako da( download ) snimim filmove

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
klikeras View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj klikeras Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: kako da( download ) snimim filmove
    Objavljeno: 02.Veljaca/Feb.2008 u 14:25
 POZDRAV SVIMA...PITANJE KAKO SE SNIMAJU FILMOVI???? MISLIM KOJI PROGRAM TREBA DA IMAM.....?????Cry
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
BSTD :)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Veljaca/Feb.2008 u 18:12
čekaj, čekaj? Da snimiš filmove, ne neki medij ili tako nešto ili da skineš (downloadaš) filmove? Morat ćeš malo specificirati što te zanima jer ti je pitanje jako nerazumljivo i molim te da isključiš taj CAPS lock, jer nam je svima dobro poznato da velika slova u informatičkom žargonu znače deranje, a ovdje su sve fini i prostojni ljudi
Na vrh
klikeras View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj klikeras Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Veljaca/Feb.2008 u 22:06
 bok dngy. znam ja dasu uvdje fini i pristojni ljudi a i jasan takav  sto znaci nisam se derao..a moje pitanje je kako da skinem(downlodujem)ili kako se vec pise ...mislim pokusavao sam par puta da snimin neki film neide ..zasto??????
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
BSTD :)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Veljaca/Feb.2008 u 13:59
Ovako prijatelju, opet me zbunjuješ sa svojim terminima i mješanjima pojmova "download" odnosno skidanje filmova i snimanje, što se u većini slučajeva odnosi na prženje filmova na neki medij ili neki drugi način pohranjivanja.
No, pretpostavimo da tebe zanima ovo prvo.
Načina da skineš film s interneta je mnogo, ali najpopularniji, uvjetno rečeno, su rapidshare i torrenti.
Krenimo od ovog prvog, znači rapidshare.
Sa rapida je poprilično lako skidati jer sve što ti treba je naći liknove negdje po forumima (u većini slučajeva), tako ovdje na našem formu imaš dio koji se zove "Download filmova" i tamo ćeš naći liknove za rapidshare.
Procedura je slijedeća, kad nađeš linkove, većinom ih je oko 6-7, nekad i više što ovisi o veličini filma, kopiraš npr prvi link u adress bar u svom internet pretraživaću (tamo gdje pišeš adrese stranica) i odeš na tu stranicu, otvori si se rapidshare i klikneš na toj stranici gumb "free", zatim pričekaš da ti odbroji neko vrijeme koje ima odbrojati koje ćeš vidjeti na toj stranici i onda prepišeš u kućicu neki text koji će ti pored te kućice biti napisan i zatim počneš download.
Kod rapidshare-a jer problem u tome što ne možeš townloadati u isto vrijeme više fileova a između dva downloada mora proći dosta vremena, oko dva sata, nekad i više...ima tu puno finti, ali predugo je da ti pišem.
U globalu to je neka osnova što se rapidshare-a tiće, lijepo odeš na rapidshare i ukoliko ti nešto nije jasno pročitaj tamo uputem jednostavno je.

Drugi način koji sam naveo je skidanje preko torrenta. Oricedura je takva da na nekoj stranici nađeš torrent (to je mali file koji sadrži podatke potrebne za download) i taj file otvaraš u torrent programu, npr "utorrent" je jedan od najpopularnijih. Torrente možeš pretraživati pomoću npr. ove stranice http://www.torrentz.com/ a upute o konfiguriranju klijenta tj programa za download naći ćeš ovdje:
http://www.titlovi.net/Forum/forum_posts.asp?TID=14961

Nadam se da sam ti generalno pomogao, ali ne zaboravi ga ovakve stvari google jako dobro zna tako da ubuduće i njega pitaj nešto, sigurno ćeš naći brdo zanimljivih odgovora!
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.