| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Reason ili Cubase |
Odgovori
|
| Korisnik | |
franjevac
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Pridružen: 03.Sijecanj/Jan.2008 Lokacija: Serbia Status: Offline Points: 8 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Reason ili CubaseObjavljeno: 01.Veljaca/Feb.2008 u 11:02 |
|
Ko zna ili mi može reći gde mogu nabaviti dobar program Reason ili Cubase, našao sam neki broj na internetu koji nudi Reason 3.0 sa objašnjenjem na srpskom , ali se čovek ne javlja na dotični broj.
|
|
|
Mir i dobro !
|
|
![]() |
|
Dngy
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
BSTD :) Pridružen: 02.Sijecanj/Jan.2004 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 2873 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 01.Veljaca/Feb.2008 u 12:20 |
|
tebi treba tutorijal ili program? Legalni ili "piratski"?
|
|
![]() |
|
franjevac
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 03.Sijecanj/Jan.2008 Lokacija: Serbia Status: Offline Points: 8 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 01.Veljaca/Feb.2008 u 14:53 |
|
Konkretno, supruga mi zna svirati klavir, ja se snalazim na računaru, imam jednu frendicu koja svira gitaru,imam neke ideje te bi iskomponovali neku numeru i sami izmiksali za hosanafest. Ako Bog da sa našim sposobnostima. I to te konstrukcija onoga što želimo, a ti vidi dal je potreban "tutorijal" govori ti ovako jel neznam šta je to, ili program ?
A što se tiče legalnog, jest da nije,ali bi bio zadovoljan i sa kakvom dobrom piratskom verzijom. |
|
|
Mir i dobro !
|
|
![]() |
|
Dngy
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
BSTD :) Pridružen: 02.Sijecanj/Jan.2004 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 2873 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 01.Veljaca/Feb.2008 u 15:55 |
|
tutorijal je drugim rječima uputstvo za rad u programu.
Na internetu imaš za skinuti Steinberg Cubase SX3 + Video tutorial ovo
ali moja preporuka bi ti bila da si skineš i pokušaš prokužiti malo Steinbergov WaveLab, jer će mislim zadovoljiti ono što ti trebaš...e sada, ukoliko nemaš baš nekog znanja odnosno prakse rada u takvim programima, bit će ti potrebno vremena, ali ne zaboravi i glazbene naobrazbe, da sve lijepo pohvataš i kreiraš glazbu...naravno najbitnije je odlučiti što i kako želiš raditi i naravno nabaviti opremu za snimanje, makar pretpostavljam da već imaš neku kvalitetniju zvučnu karticu s "low latency" da ti live recording bude moguć u zadovoljavajuć. Sada, koliko bi te neka kartica iz X-Fi creativeove ponude mogla zadovoljiti u tom pogledu je dosta upitno, ali jedan E-MU 1616 će taj posao odraditi sasvim korektno. Naravno, ako ćeš se upuštati (ukoliko nemaš hardware koji ti je potreban) u kupnju kartice, razmisli i o M-Audio karticama jer dobivaš i zanimljiv paket Programa koji su uz sve to legalni (ako ti to igra ulogu), makar isto dobiješ i sa Creatice x-fi elite pro, ali koji se ne isplati kupovati uz jednu npr e-mu jer je razlika cca 300kn...no sad sam potegnuo u krivom sjmjeru...ti najbolje znaš što želiš i koliko profesionalno raditi. Probaj si skinuti ovaj steinbergov tutorijal i malo pogledaj kako to sve izgleda jer bi ti moglo uvelike koristiti...Ne zaboravi da ako hoćeš snimati gitaru na kompu moraš imati neko predpojačalo, jer direktni ulaz u recording device neće funkcionirati, ukoliko isti nema ugrađeno pretpojačalo, isto bi ti se moglo desiti s mikrofonom, a za klavir se nadam da je električni pianino ono što želiš snimati jer ga u tom slučaju spajaš na MIDI konektor, u protivnom ćeš se namučiti dobro snimiti klasični pianino/klavir jer za to će ti biti potreban neki inprovizirani studio i kvalitetniji mikrovon...no sve to ovisno o onome što želiš postići. |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |