| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
LE SCAPHANDRE ET LE PAPILLON (THE DIVING BELL AND |
Odgovori
|
Stranica <12 |
| Korisnik | |
predislav
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Pridružen: 29.Veljaca/Feb.2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 3 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 29.Veljaca/Feb.2008 u 22:49 |
|
Nakon nekoliko dana rada, preveo sam film, jer je odličan. Još da mi neko objasni kako da ga postavim na sajt , pa da možete skinuti prevod.
Prevod je na srpskom jeziku, sa ijekavskom varijantom govora. Ovo mi je inače prvi prevod, jer sam se iznervirao vidjevši kako se lako prevode trećerazredni akcioni filmovi, a malo ko mari za umjetnički film.Kao što je ovaj. |
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 01.Ožujak/Mar.2008 u 00:12 |
|
Zipuj titl i idi na stranicu
http://www.divx-titlovi.com/Divx-Subtitles.aspx na dnu stranice imas opciju za upload titla:) |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
predislav
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 29.Veljaca/Feb.2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 3 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 01.Ožujak/Mar.2008 u 14:29 |
|
Sinoć sam uploudovao prevod za film kao što mi je moderator objasnio.
Ponoviću, preveo sam film sa originalnim naslovom "LeScaphandreEtLePapillon" iz 2007 godine, engleski naslov "TheDivingBellAndTheButterfly", koji je dobio dva zlatna globusa. Titl je u srt. formatu, zapakovan u Winraru. Broj fps je 25.000. Medjutim, film uopšte nije prikazan na spisku za download, pa bih pitao moderatora u čemu je problem? Da li je nešto pogrešno urađeno i da li treba ponovo uploudovati film? Ažurirao predislav - 01.Ožujak/Mar.2008 u 14:52 |
|
![]() |
|
darije
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Infernal Affairs Pridružen: 16.Veljaca/Feb.2005 Status: Offline Points: 38972 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 01.Ožujak/Mar.2008 u 15:57 |
|
Sajt zna da pravi problem sa WinRAR-om. Molim te, probaj ponovo, ovaj put sa WinZIP-om. Pozdrav i hvala ti za prevod. Takođe, da ti napomenem, ako ti posle upload-a iskoči mali pop-up prozor sa zahvalnicom, znaćeš da si uspešno postavio prevod.
|
|
|
|
![]() |
|
predislav
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 01.Ožujak/Mar.2008 u 20:05 |
|
Darije, sad je prošlo. Hvala na pravoj informaciji.
Javite da li titl valja, trudio sam se. Pozdrav. |
|
![]() |
|
Odgovori
|
Stranica <12 |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |