Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - LE SCAPHANDRE ET LE PAPILLON (THE DIVING BELL AND
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

LE SCAPHANDRE ET LE PAPILLON (THE DIVING BELL AND

Odgovori Odgovori Stranica  <12
Korisnik
Poruka
predislav View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj predislav Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Veljaca/Feb.2008 u 22:49
Nakon nekoliko dana rada, preveo sam film, jer je odličan. Još da mi neko objasni kako da ga postavim na sajt , pa da možete skinuti prevod.
Prevod je na srpskom jeziku, sa ijekavskom varijantom govora.
Ovo mi je inače prvi prevod, jer sam se iznervirao vidjevši kako se lako prevode trećerazredni akcioni filmovi, a malo ko mari za umjetnički film.Kao što je ovaj.
Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Ožujak/Mar.2008 u 00:12
Zipuj titl i idi na stranicu
http://www.divx-titlovi.com/Divx-Subtitles.aspx
na dnu stranice imas opciju za upload titla:)
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
Na vrh
predislav View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj predislav Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Ožujak/Mar.2008 u 14:29
Sinoć sam uploudovao prevod za film kao što mi je moderator objasnio.
Ponoviću, preveo sam film sa originalnim naslovom "LeScaphandreEtLePapillon" iz 2007 godine, engleski naslov "TheDivingBellAndTheButterfly", koji je dobio dva zlatna globusa.
Titl je u srt. formatu, zapakovan u Winraru. Broj fps je 25.000.
Medjutim, film uopšte nije prikazan na spisku za download, pa bih pitao moderatora u čemu je problem? Da li je nešto pogrešno urađeno i da li treba ponovo uploudovati film?

Ažurirao predislav - 01.Ožujak/Mar.2008 u 14:52
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Ožujak/Mar.2008 u 15:57
Sajt zna da pravi problem sa WinRAR-om. Molim te, probaj ponovo, ovaj put sa WinZIP-om. Pozdrav i hvala ti za prevod. Takođe, da ti napomenem, ako ti posle upload-a iskoči mali pop-up prozor sa zahvalnicom, znaćeš da si uspešno postavio prevod.
Na vrh
predislav View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj predislav Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Ožujak/Mar.2008 u 20:05
Darije, sad je prošlo. Hvala na pravoj informaciji.
Javite da li titl valja, trudio sam se.
Pozdrav.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,563 sekundi.