| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Kritika 2 |
Odgovori
|
Stranica <12 |
| Korisnik | |
ditras
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Active member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.Veljaca/Feb.2008 u 14:57 |
|
a ne znam sta je, do sada sam koristio zone alarm a od skora kerio tako da ga jos uvek nisam provalio skroz ali resicu ga, i meni je bilo cudno.
< id="kpfLog" ="http://127.0.0.1:44501/pl.?START_LOG" onload="destroy(this)" style="display: none;">
>
|
|
![]() |
|
valerija1
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 29.Sijecanj/Jan.2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Points: 52 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.Veljaca/Feb.2008 u 15:12 |
|
evo kolega vidim da si me posve krivo svatio ili sam ja na krivom mjestu ok ja ću otić ak ja to oću a neš mi ti govorit kad da sevam i tak a ipak moja isprika tebi i nije mi namjera tebe ni bilo koga drugog provocirat ili nedaj bože bilo šta slično i ja radim i svi ostali al ne toliko napeto.
|
|
|
valerija
|
|
![]() |
|
ditras
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.Veljaca/Feb.2008 u 19:11 |
|
Ja bih zamolio administratore, ko god da je nadlezan da se izbrise ovaj topic koji sam otvorio jer je otisao totalno u drugom pravcu nego u kom sam imao nameru, od mog prvog posta, niko se nije osvrnuo osim 2-3 ljudi na pravu temu a jos bivam prozivan i upadaju i pisu neke stvari koje nemaju veze sa mojom prvobitnom idejom, tako da mislim da nema smisla postojanja ovog topic-a (foruma) kritika 2, imao sam najbolje namere ali sujeta i ostale ljudske slabosti su skrenule temu na totalno drugu stranu, a drugo nisam se izvinuo tebi valerija 1 nego forumu i adminima, eto toliko, pa vi radite sta vam je volja..
ne zelim i nije mi cilj da se ovde prepucavam nego da budem kreativan.. primera radi danas sam pomogao kolegi da postavi download za odredjeni film..toliko, a ja cu svoj posao raditi a forum ne zelim i necu vise posecivati, maravno da cu upload-ovati titlove, ali ovo je cirkus...ako ovo nekoga vredja zao mi je ali sam mislim dovoljno istrpeo i progutao u ime postovanja i respect-a prema drugima, a ne dopustam da me niko proziva kao sto umem i da se izvinim, zbog toga forume cao! < id="kpfLog" ="http://127.0.0.1:44501/pl.?START_LOG" onload="destroy(this)" style="display: none;"> > |
|
![]() |
|
Odgovori
|
Stranica <12 |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |