Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > SAJT I FORUM > Predlozi, pitanja, problemi, kritike...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Kritika 2
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Kritika 2

Odgovori Odgovori Stranica  <12
Korisnik
Poruka
ditras View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ditras Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Veljaca/Feb.2008 u 14:57
a ne znam sta je, do sada sam koristio zone alarm a od skora kerio tako da ga jos uvek nisam provalio skroz ali resicu ga, i meni je bilo cudno. < id="kpfLog" ="http://127.0.0.1:44501/pl.?START_LOG" onload="destroy(this)" style="display: none;">
Na vrh
valerija1 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj valerija1 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Veljaca/Feb.2008 u 15:12
evo kolega vidim da si me posve krivo svatio ili sam ja na krivom mjestu ok ja ću otić ak ja to oću a neš mi ti govorit kad da sevam i tak a ipak moja isprika tebi i nije mi namjera tebe ni bilo koga drugog provocirat ili nedaj bože bilo šta slično i ja radim i svi ostali al ne toliko napeto.
valerija
Na vrh
ditras View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ditras Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Veljaca/Feb.2008 u 19:11
Ja bih zamolio administratore, ko god da je nadlezan da se izbrise ovaj topic koji sam otvorio jer je otisao totalno u drugom pravcu nego  u kom sam imao nameru, od mog prvog posta, niko se nije osvrnuo osim 2-3 ljudi na pravu temu a jos bivam prozivan i upadaju i pisu neke stvari koje nemaju veze sa mojom prvobitnom idejom, tako da mislim da nema smisla postojanja ovog topic-a (foruma) kritika 2, imao sam najbolje namere ali sujeta i ostale ljudske slabosti su skrenule temu na totalno drugu stranu, a drugo nisam se izvinuo tebi valerija 1 nego forumu i adminima, eto toliko, pa vi radite sta vam je volja..
ne zelim i nije mi cilj da se ovde prepucavam nego da budem kreativan..
primera radi danas sam pomogao kolegi da postavi download za odredjeni film..toliko,
a ja cu svoj posao raditi a forum ne zelim i necu vise posecivati, maravno da cu upload-ovati titlove, ali ovo je cirkus...ako ovo nekoga vredja zao mi je ali sam mislim dovoljno istrpeo i progutao u ime postovanja i respect-a prema drugima, a ne dopustam da me niko proziva kao sto umem i da se izvinim, zbog toga forume cao!
< id="kpfLog" ="http://127.0.0.1:44501/pl.?START_LOG" onload="destroy(this)" style="display: none;">
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.