Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > SAJT I FORUM > Predlozi, pitanja, problemi, kritike...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Zastavica
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Zastavica

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
silvyyy View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj silvyyy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Zastavica
    Objavljeno: 18.Sijecanj/Jan.2008 u 03:54
darije zasto na titlovima kod eng titlova stoji americka zastava, a ne engleska?
Na vrh
dr koks View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dr koks Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Sijecanj/Jan.2008 u 09:38
Originalno postovano od strane silvyyy silvyyy piše:

darije zasto na titlovima kod eng titlova stoji americka zastava, a ne engleska?

Pravo pitanje za Nikolu ,,, jer tesko da ce Darije moci bilo sta da izmeni ,,, LOL
Jel tako Darije ?
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Sijecanj/Jan.2008 u 14:57
Draga koleginice, odgovor na vaše pitanje ili da bolje kažem sugestiju ćete dobiti u najkraćem roku. Zahvaljujem.
Na vrh
silvyyy View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj silvyyy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Sijecanj/Jan.2008 u 15:11
Sad bih vam svasta rekla....

Pa nisam rekla da promenite, ovako je skroz kul , hocu da znam zasto je tako i hocu da mi darije odgovori a ne nikola
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Sijecanj/Jan.2008 u 15:17
Dobre savete naših članova MI uvažavamo i spremni smo da ih primenimo. Zašto je BILA američka zastavica? Većini ljudi prva asocijacija na film jeste Hollywood, zar ne?(koliko god to bilo pogrešno) A Hollywood je u Americi, pa se samim tim logički nameće Američka zastavica... Ali, ti si u pravu i to će biti promenjeno!
Hvala na predlozima i očekujemo ih još.
Na vrh
silvyyy View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj silvyyy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Sijecanj/Jan.2008 u 16:18
Da, ali ja nisam dala predlog nego sam postavila pitanje :)

& hvala na odgovoru :)
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Sijecanj/Jan.2008 u 17:21
Nemoj sad da se izvlačiš.... A ovamo, na PM me moliš da to promenim :shalim_se: ....

Nema na čemu i uvek i u svako doba, Vama na raspolaganju :lol:
Na vrh
dr koks View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dr koks Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Sijecanj/Jan.2008 u 17:53
Originalno postovano od strane darije darije piše:

Nemoj sad da se izvlačiš.... A ovamo, na PM me moliš da to promenim :shalim_se: ....

Nema na čemu i uvek i u svako doba, Vama na raspolaganju :lol:

Uvlako jedna ,,, LOL
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Sijecanj/Jan.2008 u 18:23
Citiraj Sad bih ti svasta rekao....

Ali ne mogu, ima dece ovde....LOL
Na vrh
silvyyy View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj silvyyy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Sijecanj/Jan.2008 u 22:11

Nemoj sad da se izvlačiš.... A ovamo, na PM me moliš da to promenim....

Ja to tebi u poverenju, a ti svima rekao
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Sijecanj/Jan.2008 u 23:44
Nema tajni, svi moraju znati LOL
Na vrh
silvyyy View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj silvyyy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Sijecanj/Jan.2008 u 01:06

Po principu svi ste vi mala, srecna porodica (od 50 000 clanova )?

Eto zasto mene ne treba da bude, kako se pojavim - spam

Zeza me automatsko ucitavanje foruma nakon prijave, jel to do foruma ili do mog kompa?
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Sijecanj/Jan.2008 u 01:55

Po principu svi ste vi mala, srecna porodica (od 50 000 clanova )?

Eto zasto mene ne treba da bude, kako se pojavim - spam

Pa zato nam i trebaš....da uneseš malo promene....

Zeza me automatsko ucitavanje foruma nakon prijave, jel to do foruma ili do mog kompa?

Definiši "automatsko ucitavanje foruma nakon prijave"?
Na vrh
silvyyy View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj silvyyy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Sijecanj/Jan.2008 u 02:42

A da mi ne brises poruke?

Definiši "automatsko ucitavanje foruma nakon prijave"?

Pa kad kliknem log in, ne radi mi preusmeravanje na forum (ostane mi na onom your login was successful bla bla) moram rucno, a kad radi, treba mu 5 minuta da me preusmeri.
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Sijecanj/Jan.2008 u 02:49
Neću da ti brišem ništa....

A to, to je do foruma, tako je podešen... Ali ja odmah kliknem na Aktivne teme, tako da i ne sačekam to...
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Sijecanj/Jan.2008 u 12:19
Verujem da ste svi već primetili promenu u zastavici. Promenjena je Američa i stavljena zastava Velike Britanije. Mislim da je , ne samo logičnije tako, nego i preglednije, ova sad se mnogo bolje uočava... 
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.