Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - RapidShareDownloadDirect-skidajte kao premium user
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

RapidShareDownloadDirect-skidajte kao premium user

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
JCVD View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JCVD Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: RapidShareDownloadDirect-skidajte kao premium user
    Objavljeno: 13.Sijecanj/Jan.2008 u 20:40
U ovaj jedinstveni program samo unesete link od rapidshare filea ili za multidownload više linkova(svaki link u novi red) i bez čekanja i upisivanja skidajte poput premium usera....

uzivajte

prilozen je i crack

http://rapidshare.com/files/83547338/RapidShare_Download_Direct___crack.rar

Ažurirao JCVD - 13.Sijecanj/Jan.2008 u 21:00
Na vrh
ddavid14 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ddavid14 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Sijecanj/Jan.2008 u 01:00
Dali je netko skino i isprobao ovaj program i dali radi kako treba!?Evo ja sam ga skino i samo mi dva linka(parta) od 8 pocne skidat i to užasno sporo,možda ako netko zna šta se treba porihtat pod preferences!HVALA!!
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Sijecanj/Jan.2008 u 02:02
i meni nekako bezveze izgleda , poceo je jedan part da skida i nesto mi pojavilo kao zauzet server, i ne mrda? evo dok pisem ovo probao sam opet samo jedan part da skidam , pocelo je i ide sa 38kb/s, i od jednom stalo i to na 1% i skida sa 7kb/s i ne ide samo prikazuje time left 3h?
evo slika:

Ažurirao icemaher - 14.Sijecanj/Jan.2008 u 02:13
Na vrh
komunjara View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj komunjara Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Sijecanj/Jan.2008 u 11:19
na kojem principu to radi?

mijenjanje IP-a?
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Sijecanj/Jan.2008 u 11:33
ma na nikakvom,takvih programa jos nema koji su zaznuli rapidshare.
Bezveze se truditi,kad znati i sami da nema leba od tog programa.
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
JCVD View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JCVD Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Sijecanj/Jan.2008 u 14:07

Originalno postovano od strane ddavid14 ddavid14 piše:

Dali je netko skino i isprobao ovaj program i dali radi kako treba!?Evo ja sam ga skino i samo mi dva linka(parta) od 8 pocne skidat i to užasno sporo,možda ako netko zna šta se treba porihtat pod preferences!HVALA!!

ja sam ga iprobao i radio mi je.... u preformance je defoult na modem sku vezu pa tamo promjenite na DSL Wink
Na vrh
Vladika View Drop Down
Senior translator
Senior translator
>> Virus Guru <<

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vladika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Sijecanj/Jan.2008 u 14:22
Ja sam nasao nacin na "zeznem" rapid na malo primitivan nacin. Dovoljno je da podignem slusalicu na fixnom telefonu (onaj telefon sa okruglim brojcanikom) i modem mi se ponovo "prikaci" na mrezu. Kad potom odem na rapid, mogu odmah dalje da skidam!
Vladika
Na vrh
Bebinjo View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
beb@ch

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bebinjo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Sijecanj/Jan.2008 u 15:56
@JCVD i kolko ti skida s tim programom?

Ažurirao Bebinjo - 14.Sijecanj/Jan.2008 u 15:57
Na vrh
choco View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj choco Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Sijecanj/Jan.2008 u 21:22

nema potrebe da podiĹľete slušalice i sl.trikovi:jednostavno iskljuÄŤite modem,te ga ponovo ukljuÄŤite vaša logiÄŤka IP adresa će biti automatski promjenjena i faktiÄŤki vi ste drugi korisnik po pravilima rapida..  meni skine 35MBza 4-5min. A i na free nikad ne čekam dulje od 2min to je max.

Ažurirao choco - 15.Sijecanj/Jan.2008 u 21:23
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.