Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - titlovi na dvd rip ??
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

titlovi na dvd rip ??

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
deda-žika View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj deda-žika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: titlovi na dvd rip ??
    Objavljeno: 11.Sijecanj/Jan.2008 u 20:47
pozdrav staro drustvo..
Koja je prica sa titlovima ako se skine dvd copy ?
Znaci, skinem dvd copy nekog filma od 4.5 giga i u folderu je recimo samo par subitlova. Engleski, poljski rumunjski itd..

Sad, kako da ja prije nego sprzim dvd na medij ubacim nase titlove i odakle da ih skinem ?
Lako je za divix ubacit, ali kako da nadem prilagodene titlove za film od 4.5 giga itd..

Skinio sam 25 giga star warsa svih 6 nastavaka ali sam skidao sa nekakvih norveskih torrenta. I sad mi je upitnik nad glavom , kako ubacit nas subtitle ??

Poz..
   A . C . A . B
Na vrh
Beni View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Beni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Sijecanj/Jan.2008 u 20:58

ja radim tako da odem i kupim u videoteci po 15kn orginale

i imam orginale samo sto treba cekati i nemoze ako nisi u velikom gradu jer imam 1 videoteku onda

Ažurirao Beni - 11.Sijecanj/Jan.2008 u 20:59
...opet nazad nakon dugo vramena ...
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Sijecanj/Jan.2008 u 02:59
Pozdrav Deda.... Nego, da li ti imaš originalni DVD, mislim VOB-ovi i sve to? Ako je tako, imaš ovde na podforumu DVD SOFTWARE uputstvo za ubacivanje prevoda na film.
http://www.divx-titlovi.com/Forum/forum_posts.asp?TID=11354&PN=1
A kako da proveriš da li prevod paše? Pa pustiš , recimo prvi VOB iz BS Player-a i učitaš normalno prevod...
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.