| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
titlovi na dvd rip ?? |
Odgovori
|
| Korisnik | |
deda-žika
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Active member
Pridružen: 24.Listopad/Oct.2004 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 93 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: titlovi na dvd rip ??Objavljeno: 11.Sijecanj/Jan.2008 u 20:47 |
|
pozdrav staro drustvo..
Koja je prica sa titlovima ako se skine dvd copy ?
Znaci, skinem dvd copy nekog filma od 4.5 giga i u folderu je recimo samo par subitlova. Engleski, poljski rumunjski itd..
Sad, kako da ja prije nego sprzim dvd na medij ubacim nase titlove i odakle da ih skinem ?
Lako je za divix ubacit, ali kako da nadem prilagodene titlove za film od 4.5 giga itd..
Skinio sam 25 giga star warsa svih 6 nastavaka ali sam skidao sa nekakvih norveskih torrenta. I sad mi je upitnik nad glavom , kako ubacit nas subtitle ??
Poz..
|
|
|
A . C . A . B
|
|
![]() |
|
Beni
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 13.Travanj/Apr.2004 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 473 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.Sijecanj/Jan.2008 u 20:58 |
|
ja radim tako da odem i kupim u videoteci po 15kn orginale i imam orginale samo sto treba cekati i nemoze ako nisi u velikom gradu jer imam 1 videoteku onda Ažurirao Beni - 11.Sijecanj/Jan.2008 u 20:59 |
|
|
...opet nazad nakon dugo vramena ...
|
|
![]() |
|
darije
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Infernal Affairs Pridružen: 16.Veljaca/Feb.2005 Status: Offline Points: 38972 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.Sijecanj/Jan.2008 u 02:59 |
|
Pozdrav Deda.... Nego, da li ti imaš originalni DVD, mislim VOB-ovi i sve to? Ako je tako, imaš ovde na podforumu DVD SOFTWARE uputstvo za ubacivanje prevoda na film.
http://www.divx-titlovi.com/Forum/forum_posts.asp?TID=11354&PN=1 A kako da proveriš da li prevod paše? Pa pustiš , recimo prvi VOB iz BS Player-a i učitaš normalno prevod... |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |