Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Hardware > Satelitska i zemaljska televizija
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - SkySport na muljanje.
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

SkySport na muljanje.

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
wenger View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj wenger Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: SkySport na muljanje.
    Objavljeno: 07.Sijecanj/Jan.2008 u 17:43
Naime uskoro uzimam satelitski HD sistem sa SkyStarHD karticom.
E sad interesuje me da li je moguce naci kljuceve za Engleske kanale SkySport.
Kolega iz Beograda je uspeo da kupi preko druga u Engleskoj resiver za SkySport i namontirao ga je kuci sa antenom od 3m, kolega u Engleskoj mu placa pretplatu i on ovde gleda kanale.
Znaci posto znam da se mogu gledati i u Srbiji ovi skupi kanali ako se ima para, mene interesuje ako nabavim i ja antenu od 3m da li cu biti u mogucnosti da nadjem kljuceve za SkySport kanale i da li je ovo nekom uspelo?
Na vrh
batistuta View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj batistuta Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Sijecanj/Jan.2008 u 04:10
Kljuceve samo mozes da sanjas za Sky Uk..Postoji CS (cardsharing) za njega ali nemozes da gledas Hd kanali posto nije jos izasao Dremabox8000 ostalo mozes da gledas. 3metra antena treba ti samo za Astra 2d ostalo mozes i sam 1metar da hvatas...Ako imas 24sati internet kupis dreambox500s najeftina varijanta dvizi se oko 120 do 180 euro kupis neku lokalnu kartu...Najeftina je HRT 25euro za cjeli zivot (ako imas nekog iz HR tamo on da ti uzme i da ti je posalje ) ubacis i sharejus sa ostalima ....ali to otom potom ako se resis da uzmes ovo sto ti kazem...
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,140 sekundi.