Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Uvod > Novi članovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - novi clanovi
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

novi clanovi

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
rufilip View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj rufilip Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: novi clanovi
    Objavljeno: 07.Sijecanj/Jan.2008 u 09:36
pozdrav svima ,ja sam zeljko iz rume i zelim svima sretjnu novu godinu i mnogo srettje i u speha i radu    
Na vrh
Johhny Q View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
opasno aktivan spamer (u ostavci...)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Johhny Q Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Sijecanj/Jan.2008 u 11:40
Gde, si, komsija!!! Puno pozdrava i cestitaka iz Sapca... Dobro nam dosao, i dugo se zadrzao medju nama... I tebi, naravno, sve najlepse u ovoj godini...Thumbs Upsmile46smile91smile55
Pametan covek trazi resenje, budala izgovor...
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Sijecanj/Jan.2008 u 11:50
Dobro dosao na medjugalakticki forum,koji spaja ljude dobre volje i one sa drugih planeta preko divx filmova i prevoda.

Srecna i tebi nova godina.

I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
Dino1111 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dino1111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Sijecanj/Jan.2008 u 12:59
Pozdrav i dobrodošao
Don't drink & drive, take joint and fly
Travian
Kliknite
Na vrh
zokiorca View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zokiorca Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Sijecanj/Jan.2008 u 13:17
Pozz svima. Dolazim iz Panceva, Srbija, poznatiji kao TOXICcity!
Na vrh
panta76 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj panta76 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2008 u 00:39
    takodje pozdrav i cestitke za novogodisnje i bozicne praznike iz kikinde
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2008 u 00:40
jos jednom dobro dosli
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
Dr Dragan View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Доца

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dr Dragan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2008 u 15:54
Dobro nam dosao kolega! I tebi srecna Nova i Bozic!
Na vrh
djcvrle View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj djcvrle Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Sijecanj/Jan.2008 u 23:10
Pozdrav svima od Cvrleta iz Hrvatske!Clap
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Sijecanj/Jan.2008 u 23:27
Pozdrav Cvrle

- Armin van Buuren

Na vrh
vujek View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj vujek Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Sijecanj/Jan.2008 u 14:01
smile98pozdrav svima,ja sam novi clan iz hrvatske,tocno iz zagreba,naiso sam na problem Angry i zato sam se logiral LOL .

skinuo sam american gangter divx i sad trazim titl,skinem ga a on mi je u
 nekom SRT file Angry,
a neki dan sam skinuo titl za drugi film
 pa mi ide puno prije pocetka filma Angry .

pa bi vas molio da ako neko procita il zna rijesit ovaj
problem da pomogne,bio bi mu zahvalan
smile105Big smile

Ažurirao darije - 11.Sijecanj/Jan.2008 u 14:26
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
BSTD :)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Sijecanj/Jan.2008 u 14:30
Vujek dobro nam došao na forum. Što se tiće problema, postao si pitanje na krivom mjestu, a odgovori leže kao sticky tj obavijest u podforumu "divx titlovi", evo link na temu ;)

http://www.titlovi.net/Forum/forum_posts.asp?TID=16063&FID=2&PR=3
Na vrh
vujek View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj vujek Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Sijecanj/Jan.2008 u 15:03
hvala i sorry,pomogo si mi sam mi reci molim te nemam zvuka sad kad gledam preko workshopa hvalaClap
Na vrh
virus126 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj virus126 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Sijecanj/Jan.2008 u 15:09
Pozdrav svima! Dolazim iz Trogira. Hrvatska
Na vrh
paperboy View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj paperboy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Sijecanj/Jan.2008 u 17:06
hip hip hura !!

Ažurirao paperboy - 11.Sijecanj/Jan.2008 u 17:11
Na vrh
sladel View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sladel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Sijecanj/Jan.2008 u 00:53
puno pozdrava i filmova z Kikinde

djenja
Na vrh
szysllak View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj szysllak Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Sijecanj/Jan.2008 u 10:04
poZdrav
http://virje.awardspace.com/
!!!!!!!!!!!!xxx!!!!!!!!!!!!
Na vrh
blleckboj View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blleckboj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Veljaca/Feb.2008 u 22:28
pozdrav od somiaTongueiz malog grada u Srbiji ,a to je Nova VarosLOLLOLLOL

Ažurirao blleckboj - 19.Veljaca/Feb.2008 u 22:32
bleck
Na vrh
bombinjo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bombinjo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Veljaca/Feb.2008 u 01:28
Pozdrav svima!!!Wink
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,236 sekundi.