Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Divx titlovi
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Divx titlovi

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
selja View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj selja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Divx titlovi
    Objavljeno: 28.Prosinac/Dec.2007 u 16:25
Treba mi prevod za:
1.BBC - Sherlock Holmes - The Last Vampyre
2.Atonement
Unapred hvala   
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
BSTD :)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Prosinac/Dec.2007 u 21:46
za sherlocka imaš ovdje prijevod, 6.sezona http://www.prijevodi-online.org/index.php?izbor=epizode&id=99&s=sve

Na vrh
selja View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj selja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Prosinac/Dec.2007 u 15:16
Super radi!Hvala puno!
Na vrh
tynna View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tynna Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Sijecanj/Jan.2008 u 13:02
Da li netko zna gdje mogu naći titlove za scfi seriju  STARHUNTER?
Confused
Na vrh
Darkok View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Darkok Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Sijecanj/Jan.2008 u 15:26
Pozdrav!

Da li neko zna gde mogu da se nabave prevodi za seriju E.R (hitna sluzba)?

Ako neko slucajno ima,neka se javi Wink
Na vrh
papazovac_sity View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj papazovac_sity Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Sijecanj/Jan.2008 u 11:00
da li ima neko za film The Santa Clause 3: The Escape Clause (2006) prevod

Na vrh
cizmas View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cizmas Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Sijecanj/Jan.2008 u 18:41
"The Santa Clause 3"
Imas prevod ovde na sajtu - samo ga potrazi
Cizmas
Na vrh
MasterY0da View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj MasterY0da Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Sijecanj/Jan.2008 u 14:54
    Srecna Nova Godinba svima i bozicni praznici....
Ali! Hm.. Uvek se javi to ali.... Treba mi pomoc a nadam se da vi ovde mozete da mi pomognete. Ne mogu nigde da nadjem jedan titl. U pitanju je titl za film Oceans 12. U stvari mislim da cak i ima na ovom sajtu ali problem je sinhronizacija. Da li neko moze da mi kaze da li postoji opcija za sinhronizaciju na ovom sajtu i da li cu naci negde taj je**ni titl a da ce mi biti od koristi. Unapred Zahvalan
Na vrh
dragankokalo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dragankokalo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Sijecanj/Jan.2008 u 17:20
pozdrav.da li neko može pomoći već dugo vremena tražim titl za seriju sledge hammer ako neko nešto ima molio bih ga da postavi ili mi pošalje do sada sam našao samo na grčkom a pomoglo bi mi i na engleskom onda bi ga sam preveo
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,391 sekundi.