Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Uvod > Novi članovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - cao
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

cao

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Tetrapak View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Tetrapak Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: cao
    Objavljeno: 27.Prosinac/Dec.2007 u 08:50
cao momci, ja sam novi clan, vec sam se bacio na skidanje , skidam seriju slozna braca [iako je vhs nisam bas zadovoljan slikom ali sta je tu je dobra je dok ne nabavim tvrip] odrzavam vam rapidshar linkove ;) ..imam par subtitlova koje vi nemate recimo za seriju daybrake i mozda za poneki film....tako da cu i uploadovati takodje....pozdrav svima...sima
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Prosinac/Dec.2007 u 10:39
Dobrodošao i drago mi je da čujem to što kažeš, jer, lepo je uzimati ali još lepše davati (joj, ala se*em LOL)
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
BSTD :)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Prosinac/Dec.2007 u 11:57
tetrapače dobro nam došao
Na vrh
Dino1111 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dino1111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Prosinac/Dec.2007 u 12:59
Dobrodošao Wink
Don't drink & drive, take joint and fly
Travian
Kliknite
Na vrh
pejafor3 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pejafor3 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Prosinac/Dec.2007 u 13:55
Tetrapak, bezi odavde dok ne dodje onaj kreten pejafor3
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Prosinac/Dec.2007 u 14:26
Nemoj da vređaš Peju, dobićeš BAN!!!!!!
Prva opomena!!!! :-)
Na vrh
komodo View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Linux user #468877

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj komodo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Prosinac/Dec.2007 u 14:30
Originalno postovano od strane Dngy Dngy piše:

tetrapače dobro nam došao

LOLLOLLOL
dobrodoso na Forul lega i uzxivaj dok si ovdeWink
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.