Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Pomoc oko ripanja
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Pomoc oko ripanja

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
hrve View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj hrve Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Pomoc oko ripanja
    Objavljeno: 28.Sijecanj/Jan.2004 u 22:34

e haj !

pošto sam ja novi na ovom forumu i èisto sam sluèajno naišao na njega i iz razloga jer me interesira ripanje dvd ,a baš se ne snalazim s kompjutorima,a to bi htio naučiti .

pa dal bi netko zelio u kratkim natuknicama objasniti ripanje dvd filmova , npr kako i koji programi i tak ?

bio bih jako zahvalan na bilo kakvoj pomoæi jer me jako interesira to podruèje ,a teški sam glumpak :) i svi moji pokušaji su zasvršili bezuspjeha

Na vrh
Masni View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Masni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Sijecanj/Jan.2004 u 10:41
SmartRipper i Riptiall!!!!
A dalje neka ti netko drugi opiše postupak koji se malo više u to kuži!!!!
Na vrh
BasMar View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BasMar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Sijecanj/Jan.2004 u 13:11

Guardian Knot

Na vrh
nitrogas View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nitrogas Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Sijecanj/Jan.2004 u 15:36

basmar nije za njega još avion prvo nek auto nauèi voziti

www.doom9.org

Na vrh
nitrogas View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nitrogas Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Sijecanj/Jan.2004 u 15:39

ustvari odi na livadu i tamo ti je turtorijal o ripitall Napravio ti ga je KoVa!

Na vrh
isklezur View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj isklezur Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Veljaca/Feb.2004 u 00:07

Nemoj njih skusat ,javi se meni i ja cu ti objasniti da u tri koraka mozes prebaciti DVD u Divx

1.DVD Decrypter

2.1#DVD Ripper ili Dr.Divx

3. SubRip

Na vrh
božo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj božo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Veljaca/Feb.2004 u 09:15
Ja biti preporuèio Auto GK
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.